Nejprodávanější tituly - červenec 2015
náboženství a myšlení

Sor Juana Inés de la Cruz aneb nástrahy víry - 11%
(1x)
Výjimečný text, který na pozadí života výjmečné ženy obsáhne dějinnost barokního Mexika, jeho předkřesťanské, křesťanské či hermetické kořeny a stejně tak pohled na starý kontitent.
náboženství a myšlení
Ukázky

Sor Juana Inés de la Cruz aneb nástrahy víry

628 Kč
558 Kč
Život je sacra zajímavej - 11%
(7x)
Deset let v trapistickém klášteře naučilo Karla Satoriu mnohem víc než jen naslouchat tichu, učilo jej především umět život, umět svůj čin, porozumět zadání svého života.
náboženství a myšlení

Život je sacra zajímavej

170 Kč
151 Kč
Velekněz - 11%
(1x)
Learyho průkopnická a provokativní kniha, která podrobně zaznamenává a komentuje dobré a špatné tripy s LSD, jak je zažily vůdčí osobnosti 60. let.
náboženství a myšlení

Velekněz

358 Kč
318 Kč
Životní příběh Olympie Brownové - 11%
Kniha Radovana Lovčího vypráví příběh Američanky Olympie Brownové (1835–1926). Ta patřila do kategorie prvních žen ve světě, jež si úspěšně vybojovaly možnost stát se řádnou duchovní.
náboženství a myšlení

Životní příběh Olympie Brownové

89 Kč
79 Kč
Duch a jsoucno - 11%
Předložená studie zkoumá Hegelovy výklady Aristotelovy psychologie a metafyziky ducha (nús), jež jsou rozvinuty v jeho přednáškách o dějinách filosofie.
náboženství a myšlení

Duch a jsoucno

160 Kč
142 Kč
Byl jsem velitelem Hradní stráže - 11%
(1x)
Kniha rozhovorů o světle a tmě velitelské funkce nejvyššího strážce sídla prezidenta republiky. Kniha, ve které nebyl dodržen příkaz “nehodící se škrtni”. Za 96 let existence Hradní stráže jde o historicky první zpověď jejího velitele.
náboženství a myšlení

Byl jsem velitelem Hradní stráže

160 Kč
142 Kč
Psaní na hladině vody - 11%
Psaní na hladině vody je zhuštěným paprskem té vroucí záře, kterou je Mooji. Uvnitř jsou obsaženy zlaté valouny moudrosti, jež byly nashromážděny za poslední desetiletí z Moojiho zápisníků a z jeho osobních setkání a satsangů po celém světě.
náboženství a myšlení

Psaní na hladině vody

252 Kč
224 Kč
U mne je vždy otevřeno - Papež František - 20%
Rozhovor, který na podzim 2013 vedl s papežem Františkem jeho spolubratr a redaktor známého italského čtrnáctideníku Civilta Cattolica P. Antonio Spadaro SJ.
náboženství a myšlení
Ukázky

U mne je vždy otevřeno - Papež František

110 Kč
88 Kč
Goethův světový názor - 11%
Na rozdíl od Goetha, všeobecně známého literárního klasika, geniálního básníka a spisovatele, nám tu R. Steiner předkládá téměř neznámého Goetha myslitele a badatele, Goetha praktického vědce, ku škodě filosofie a metodiky vědy zcela přehlíženého.
náboženství a myšlení

Goethův světový názor

180 Kč
160 Kč
Můj duchovní testament - 20%
Ve chvíli, kdy Benedikt XVI. opouští svůj úřad, zůstává v těch, kteří se v posledních letech sytili jeho slovem, pocit vděku.
náboženství a myšlení
Ukázky

Můj duchovní testament

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 14 položek
1 2 > >>