Nejprodávanější tituly - červenec 2015
letadla

Pracujeme se dřevem - 20%
V upraveném vydání úspěšné knihy se čtenáři dozví jaké jsou základní druhy dřeva, jak postupovat při jeho ručním opracování, jak dřevo reaguje na změnu prostředí, jaké povrchové úpravy se používaly dříve a nyní, jaké si zvolit pracovní nástroje.
letadla
Ukázky

Pracujeme se dřevem

135 Kč
108 Kč
Režimová a administrativní ochrana civilního letiště - 11%
Monografie se zabývá problematikou zajištění bezpečnosti v civilním letectví, a to z hlediska analýzy rizik, právních předpisů, vědeckých metod, ale také z projekčního, ekonomického a kapacitního hlediska civilních letišť.
letadla

Režimová a administrativní ochrana civilního letiště

315 Kč
280 Kč
Technologie fyzické ochrany civilního letiště - 11%
Monografie se zabývá problematikou bezpečnostních hrozeb v oblasti civilní letecké dopravy, identifikací rizik a jejich následnou minimalizací pomocí bezpečnostních postupů a technologií fyzické ochrany na civilním mezinárodním letišti.
letadla

Technologie fyzické ochrany civilního letiště

315 Kč
280 Kč
Rádce pro plavbu s hausbótem - 11%
(1x)
Tipy a triky pro hausbótáře.
letadla

Rádce pro plavbu s hausbótem

268 Kč
238 Kč
Ozubnicové lokomotivy našich drah - 11%
V roce 2011 uběhlo již padesát let od chvíle, kdy v horách na kolejích s ozubnicí bylo prvně slyšet dunivý zvuk motorových ozubnicových lokomotiv řady T 426.0, vyrobených lokomotivkou SGP ve Vídni-Floridsdorfu.
letadla

Ozubnicové lokomotivy našich drah

810 Kč
720 Kč
Odvlhčování staveb - 20%
Kniha určená pro projektanty, architekty, stavební techniky i studenty středních a vysokých škol navazuje na úspěšnou první publikaci a je doplněna a aktualizována o nové informace.
letadla
Ukázky

Odvlhčování staveb

339 Kč
271 Kč