Nejprodávanější tituly - červenec 2015
pedagogika, didaktika

Najděte si svého marťana - 11%
(12x)
V knize Marka Hermana objevíte svěží pohledy a úvahy z oblasti psychologie a mezilidských vztahů. Zaujme vás zejména to, s jakým citem autor popisuje svět malých dětí - jeho pojetí je sympatickou pozvánkou do světa dětské psychiky.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Najděte si svého marťana

260 Kč
231 Kč
Speciální pedagogika - 20%
Kniha má neobvykle široký záběr. Přináší aktuální poznatky speciálně pedagogické teorie a praxe, přičemž se opírá o poznatky a zkušenosti jak domácí, tak zejména zahraniční.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Speciální pedagogika

149 Kč
119 Kč
Přehled pedagogiky - 11%
Mezinárodně uznávaný autor shromáždil v přehledné práci informace o současném stavu a trendech v pedagogických vědách; jejich klíčových poznatcích i otevřených otázkách. Velká pozornost je věnována výzkumným metodám a informačním pramenům.
pedagogika, didaktika

Přehled pedagogiky

314 Kč
279 Kč
Škola v globální době - 11%
Změny v oblasti vzdělávání jsou na celém světě předmětem intenzivního zájmu výzkumníků, politiků, učitelů i ředitelů škol a rodičů. Stále však zaznamenáváme, že značný počet pokusů o koncepční změny ve vzdělávání selhává.
pedagogika, didaktika

Škola v globální době

198 Kč
176 Kč
Hádanky pro předškoláky od 5-6 let - 11%
Nejkompletnější sborník testovacích úloh pro předškoláky, který připravili profesionální pedagogičtí pracovníci a psychologové.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Hádanky pro předškoláky od 5-6 let

89 Kč
79 Kč
Jóga ve školce - 11%
Knížka představuje soubor her a inspirací pro pohybové aktivity vycházející z jógy a upravené speciálně pro děti předškolního věku.
pedagogika, didaktika

Jóga ve školce

224 Kč
199 Kč
Strukturované učení v praxi - 11%
V předkládané knize všichni zájemci o danou problematiku naleznou řadu námětů a praktických návodů, jak při výuce žáků s PAS v praxi postupovat. Určena je pro pedagogy, asistenty pedagogů, rodiče a další zainteresovanou veřejnost.
pedagogika, didaktika

Strukturované učení v praxi

216 Kč
192 Kč
Moderní vyučování - 11%
(1x)
Základní příručka shrnuje psychologická východiska a moderní metody současné pedagogiky a didaktiky.
pedagogika, didaktika

Moderní vyučování

719 Kč
639 Kč
Šimonovy pracovní listy 6 - 11%
Logopedická cvičení - soubor první, obsahuje dvacetdva pracovních listů k jedenácti hláskám. Některé listy a cvičení jsou zaměřeny na hlásky artikulačně jednoduché (M, P, B, V, F), jiné na artikulačně náročnější (C, S, Z, Č, Š, Ž).
pedagogika, didaktika

Šimonovy pracovní listy 6

125 Kč
111 Kč
Do školky za zvířátky - 11%
Kniha zkušených autorek nabízí učitelkám mateřských škol pro každý měsíc v roce jeden příběh, básničky a písničky s příběhem spojené, náměty na hry a vzdělávací činnosti.
pedagogika, didaktika

Do školky za zvířátky

257 Kč
228 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 14 položek
1 2 > >>