Nejprodávanější tituly - červenec 2015
dům a zahrada

Pracujeme se dřevem - 20%
V upraveném vydání úspěšné knihy se čtenáři dozví jaké jsou základní druhy dřeva, jak postupovat při jeho ručním opracování, jak dřevo reaguje na změnu prostředí, jaké povrchové úpravy se používaly dříve a nyní, jaké si zvolit pracovní nástroje.
dům a zahrada
Ukázky

Pracujeme se dřevem

135 Kč
108 Kč
Kompletní návod k vytvoření Ekozahrady a rodového statku - 11%
(5x)
Objevte s námi EKOZAHRADU – nový pohled na zahradničení a pěstitelství – a vytvořte si pro sebe a svou rodinu svůj vlastní ráj.
dům a zahrada
Ukázky

Kompletní návod k vytvoření Ekozahrady a rodového statku

629 Kč
559 Kč
Pěstujeme citrusy v našich podmínkách - 20%
Po delší době se dostává čtenářům do rukou ryze česká příručka o pěstování citrusů, která obsahuje v prvé řadě praktické rady zejména pro amatérské pěstitele.
dům a zahrada
Ukázky

Pěstujeme citrusy v našich podmínkách

101 Kč
81 Kč
Teplo domova - 11%
87 stran čtení o izolacích přírodními materiály (sláma, ovčí vlna, konopí), o vytápění staveb obnovitelnými zdroji a o vlastních zkušenostech s budováním osmi různých projektů, v široké škále od panelových domů po památkově chráněnou chalupu.
dům a zahrada

Teplo domova

207 Kč
184 Kč
Bylinková zahrádka - 11%
Autor, zkušený zahradník, se s vámi podělí o všechny zkušenosti, které pěstováním bylinek získal. Dozvíte se vše o přípravě půdy, minerálních a organických hnojivech, úpravě záhonu, zalévání, nákupu semen či sadby a o každodenní péči o rostliny.
dům a zahrada

Bylinková zahrádka

359 Kč
319 Kč
Přírodní léčba pro psy a kočky  A - Z - 11%

Přírodní léčba pro psy a kočky A-Z je snadno použitelný průvodce pro domácí péči o zvířata.

dům a zahrada

Přírodní léčba pro psy a kočky A - Z

269 Kč
239 Kč
Trénink je rozhovor - 11%
(4x)
V současné době asi není v České republice trenér, který by k pozitivním metodám výcviku měl tolik co říct jako RNDr. František Šusta.
dům a zahrada

Trénink je rozhovor

359 Kč
319 Kč
Uvnitř psa
Až budete tuto zajímavou knihu číst, dozvíte se nejen mnoho nového a podnětného o psech, ale zcela jistě také o sobě samém. A samozřejmě o tom, jak to chodí mezi psy a lidmi.
dům a zahrada

Uvnitř psa

269 Kč
Začínáme včelařit - 11%
Když se řekne „pilná jako včelička“, mnohdy si ani neumíme představit, co taková včelka během svého krátkého života stihne. Kvůli jednou kilogramu medu nalétá tisíce kilometrů.
dům a zahrada

Začínáme včelařit

197 Kč
175 Kč
Od sebe! - 11%
Praktická příručka o tom, jak se vypořádat s agresí psa vůči jiným psům. Poradí vám, jak psího agresora přecvičit, jak se naučit rozlišovat různé druhy psí agrese a jak snižovat hladinu strachu u psa. A to vše samozřejmě pozitivními výcvikovými metodami.
dům a zahrada

Od sebe!

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 43 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>