Nejprodávanější tituly - červenec 2015
zdraví a životní styl

Radost ze zdravých dětí - 11%
Jedinečná kniha, která respektuje přírodní zákonitosti a jejich vliv na stravu a výchovu dětí je určena všem, kteří si přejí dát svým dětem to nejlepší a využívat při tom zákonů přírody.
zdraví a životní styl

Radost ze zdravých dětí

350 Kč
311 Kč
Co nám tělo říká - 11%
(3x)
Kniha předkládá duchovní (s jednáním související) příčiny různých onemocnění.
zdraví a životní styl

Co nám tělo říká

297 Kč
264 Kč
Bez masa - 11%
Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni? Hledáte inspiraci na bezmasé večeře či pohoštění pro přátele? Kuchařka Bez masa vám nabízí více než 120 receptů vyzkoušených redakcí Apetitu.
zdraví a životní styl

Bez masa

359 Kč
319 Kč
Sladký život bez cukru - 11%
Jedna z nejpozoruhodnějších populárně-naučných knih o zdravé výživě poslední doby. Dílko hipsterské generace pro všechny, koho už otravují škatule, zatvrdlé formy a nefunkční pravidla, kdo se chtějí vymanit z otroctví včetně závislosti na cukru.
zdraví a životní styl

Sladký život bez cukru

351 Kč
312 Kč
Moučný mozek - 11%
(2x)
Kniha renomovaného neurologa otevírá téma, kterým se už léta zabývají vědecké studie, ale veřejnost o něm překvapivě stále nic neví: sacharidy škodí našemu mozku.
zdraví a životní styl
Ukázky

Moučný mozek

242 Kč
215 Kč
Ájurvédská léčba pro ženy - 11%
Pokud hledáte alternativy k západní medicíně a jste připravené začít se aktivně starat o své zdraví, je tato kniha určená právě vám!
zdraví a životní styl
Ukázky

Ájurvédská léčba pro ženy

338 Kč
300 Kč
Homo psychoticus - 11%
(1x)
Statečná, otevřená a nestylizovaná osobní výpověď o závažném duševním onemocnění je svědectvím každodenního zápasu o normalitu, tedy o něco, co zdraví lidé považují za samozřejmost, podléhajíce iluzorní představě, že na ni mají nárok.
zdraví a životní styl
Ukázky

Homo psychoticus

197 Kč
175 Kč
Jemným dotykem - 20%
Jemné doteky uvolňují napětí. Kraniosakrální terapie přispívá k budování pocitu důvěry a bezpečí a pomáhá vyrovnat se i s následky komplikovaného porodu.
zdraví a životní styl
Ukázky

Jemným dotykem

260 Kč
208 Kč
Relax – Dech, brána života - 11%

Řízená relaxační technika jóganidra pro hluboké léčení sebe sama… přináší systematické uvolnění těla a hluboké zklidnění mysli, rozpouští stres a přebytečná napěti v těle.

zdraví a životní styl

Relax – Dech, brána života

135 Kč
120 Kč
Rýže - 11%
(1x)
Kniha o 160 stranách je rozdělena do 8 kapitol. Najdete v ní polévky, přílohy i jídla z celého světa, v nichž hraje hlavní roli rýže (paella, džuveč, biryani, pilaf…).
zdraví a životní styl

Rýže

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 102 položek
<< < 1 2 3 4 .. 11 > >>