Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - červenec 2015

Mým marodům
(9x)
Jan Hnízdil má dar psát přístupně a srozumitelně a navíc i s vtipem, elegancí a humorem, ať už je řeč o záludnostech úzce odborných.

Mým marodům

203 Kč
Vychováváme děti a rosteme s nimi
(24x)
Kniha respektované americké terapeutky a rodinné poradkyně představuje ucelený koncept výchovy, kde nedominuje ani rodič ani dítě a namísto mentorování, ovládání a manipulace je s dítětem zacházeno s úctou a respektem.

Vychováváme děti a rosteme s nimi

281 Kč
Mlýn na mumie
(19x)
Mystický gastronomicko pornografický thriller nás přenese do roku 1866.
Ukázky

Mlýn na mumie

269 Kč
Cesty k emancipaci
(1x)
Tato kniha rozlišuje tři cesty k emancipaci – existenciální revoltu, politickou revoluci a občanské jednání.

Cesty k emancipaci

320 Kč
Mimoni 1: Banán!
Přicházejí Mimoni! Jak na filmové plátno, tak na komiksové stránky!

Mimoni 1: Banán!

134 Kč
Revival
Temný a uhrančivý román z pera slavného mistra napětí. Revival vypráví o knězi, který před lety přijel do novoanglického městečka, získal si zdejší obyvatele a stal se přítelem a mentorem malého chlapce.

Revival

333 Kč
Uchopit světlo
Co znamenalo světlo pro naše předky a co znamená pro nás? Vychází světlo z očí slunečního boha Re, anebo je to jen elektromagnetické vlnění? Proč ještě dnes cítíme bázeň před jevy, jako je duha nebo prostý plamen svíčky?

Uchopit světlo

312 Kč
Ztráty a nálezy
(1x)
Náhoda svede dohromady malou Millie, které se ztratila maminka, podivínskou protivnou Agathu a staříka Karla, prchajícího z domova důchodců. Společně se vydávají na cestu napříč Austrálií, aby Milliinu maminku našli. Nalézají však ještě něco jiného.
Ukázky

Ztráty a nálezy

254 Kč
Deník kastelána
(16x)
Deníkový příběh kastelána chytí čtenáře okamžitě. Hrdina knihy se znechucením opustí velkoměsto a zamíří na venkov, aby našel ztracený smysl života a zachránil své manželství.

Deník kastelána

237 Kč
Jan Hus
(2x)
Svižným způsobem napsaný životopis českého reformátora, jenž, ač ponořen ve středověku, v mnohém předstihl svoji dobu, je knihou o společenské imaginaci v čase krize víry a nahromaděného společenského přetlaku.
Ukázky

Jan Hus

423 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>