Nejprodávanější tituly - červenec 2015
detektivky

Smrt ve Vratislavi - 11%
Vyslanec českého krále jedná ve Slezsku, ale zmizí a nikdo netuší, co se mohlo stát. Protože jde o ožehavou diplomatickou misi, je třeba postupovat taktně...
detektivky

Smrt ve Vratislavi

314 Kč
279 Kč
Horká půda - 27%
(2x)
Hluboko ve švédských lesích v první den podzimních honů je zastřelen starší muž. Nejednalo se však o náhodný výstřel. Hedda Hellbergová měla odjet na tři týdny do Itálie, aby se tam vzpamatovala ze smrti svého otce. Do hotelu ale nedorazí...
detektivky

Horká půda

271 Kč
198 Kč
Mrtvá šelma - 20%
Detektivka od legendy české fantastiky Jiřího W. Procházky a Kláry Smolíkové, oblíbené autorky populárně naučných knih pro děti. Autorská dvojice spojila své síly a čtenáře tedy čeká napětí, akce, svérázný humor i promyšlený příběh.
detektivky
Ukázky

Mrtvá šelma

249 Kč
199 Kč
Nezbytná smrt Lewise Wintera - 6%
Je snadné někoho zabít. Je těžké někoho zabít dobře. Lidé, kteří se zabíjením živí, vědí, že pokud selžou, ponesou následky. Originální detektivka naruby, kdy od začátku víme kdo je vrah a kdo oběť a přesto napětím ani nedýcháme.
detektivky
Ukázky

Nezbytná smrt Lewise Wintera

254 Kč
239 Kč
Podfuk na Korsice - 6%
(1x)
Podfuk na Korsice, volné pokračování knih Podfuk jako víno a Podfuk v Marseille, je ryzím potěšením v provensálském stylu, při jehož čtení se vám budou sbíhat sliny v ústech a zároveň se budete skvostně bavit. Peter Mayle je opět ve výborné formě ...
detektivky

Podfuk na Korsice

161 Kč
151 Kč
Složka 64 - 11%
(7x)
Čtvrtý případ Carla Morcka a jeho oddělení Q. V roce 1987 došlo k řadě zmizení osob, jež spojovala jedna osoba a její životní osud.
detektivky

Složka 64

314 Kč
279 Kč
Olomoucký bestiář
(1x)
Na panství olomouckého biskupa bylo bestiálně zavražděno několik žen. Podařilo se chytit a usvědčit vraha, který byl prohlášen za vlkodlaka a upálen. Po čase ovšem vraždy pokračují. Přemysl II. Otakar pošle na Moravu prokurátora Oldřicha z Chlumu.
detektivky
Ukázky

Olomoucký bestiář

199 Kč
Pražský rozparovač
Praha, konec 14. století. Nedávno založené Nové Město se bouřlivě rozrůstá, ale přitahuje nejen poctivé řemeslníky a kupce, nýbrž i zloděje, podvodníky a násilníky. Jakubu Protivovi však dělá starosti tajemný rozparovač, který vraždí lehké ženštiny.
detektivky
Ukázky

Pražský rozparovač

169 Kč
Black Path - 11%
(1x)
Two women follow a killer's trail into the heart of darkness - a vivid tale of suspense from one of Sweden's finest crime writers.
detektivky

Black Path

314 Kč
279 Kč
Ďáblův sluha - 11%
Mocný jihočeský velmož Oldřich z Hradce se soukromě obrátí na královského prokurátora a správce severních Čech Oldřicha z Chlumu s prosbou o pomoc. Na jeho panství se totiž začaly dít věci, které jsou nejen proti lidskému rozumu, ale i proti víře.
detektivky

Ďáblův sluha

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 136 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 14 > >>