Nejprodávanější tituly - červenec 2015
detektivky

Dívka, která si hrála s ohněm - 11%
(3x)
Druhý díl trilogie Milénium odkrývá minulý a současný život Lisbeth Salanderové, tajemné punkerky a hackerky, kterou čtenáři znají již z prvního dílu.
detektivky

Dívka, která si hrála s ohněm

314 Kč
279 Kč
JFK 35 - Vlci severu - 11%
Na přátele se nezapomíná. John F. Kovář musí na dalekém severu, v srdci Aljašky, najít starou agenturní základnu. JFK se musí na cestě za záchranou života přítele vypořádat s lidskou chátrou nazývanou poctivými obyvateli Aljašky krutými vlky severu.
detektivky

JFK 35 - Vlci severu

152 Kč
135 Kč
Muž bez psa
(5x)
Prosinec v Kymlinge. Členové Hermanssonovy rodiny se scházejí, aby oslavili dohromady stopětileté výročí – otec Karl-Erik slaví 65 a nejstarší dcera Ebba 40 let. Nic se ale nedaří tak, jak to bylo naplánováno.
detektivky
Ukázky

Muž bez psa

199 Kč
Muži, kteří nenávidí ženy - 11%
(7x)
Rozsáhlý detektivní román (první díl trilogie Milénium). Novinář Mikael Blomkvist vyšetřuje starý kriminální případ, seznámí se s Lisbeth Salanderovou, mladou svéhlavou ženou-hackerkou, která se stane pro jeho pátrání nepostradatelnou.
detektivky

Muži, kteří nenávidí ženy

314 Kč
279 Kč
Našli mi vraha - 20%
Kniha je určena nejen čtenářům, kteří mají rádi kriminální žánr. Jde zároveň o zamyšlení nad celou společností, která dopustila zločin, jemuž bylo možné předejít. Popisuje, jak ti, kdo se snažili vraždě zabránit, byli zastrašováni a zesměšňováni.
detektivky
Ukázky

Našli mi vraha

99 Kč
79 Kč
Pohřešovaná - 20%
Příběh dívky, která se stala obětí zločinu a proti své vůli byla odvlečena do ciziny. Čtivý text plný dramatických zápletek a zvratů ústí do relativně šťastného konce. Jména osob a místa děje byla autorem změněna.
detektivky
Ukázky

Pohřešovaná

95 Kč
76 Kč
Zabijáci - 20%
(1x)
Druhý díl úspěšné detektivní řady dánského spisovatele Jussiho Adlera-Olsena o oddělení Q, zabývajícím se nevyřešenými či odloženými případy, vychází jako audiokniha Zabijáci v podání Igora Bareše.
detektivky
Ukázky

Zabijáci

279 Kč
223 Kč
In Nomine Sanguinis - 20%
Miroslav Žamboch je zpátky s knihou o upírech a vlkodlacích, o střelných zbraních a krásné, vlhké, sychravé přírodě páchnoucí jehličím a střelným prachem.
detektivky
Ukázky

In Nomine Sanguinis

179 Kč
143 Kč
Santiniho jazyk - 6%
(5x)
Román Miloše Urbana je nebezpečným pátráním po tajemství univerzální věty. Existuje vůbec? Nebo je to chiméra? A proč někdo neváhá prolít krev, jen aby zůstala utajena?
detektivky

Santiniho jazyk

253 Kč
238 Kč
Vodní andělé - 11%
(2x)
Inspektorka Malin Forsová je hvězda policejního sboru. Paličatá, intuitivní, schopná a inteligentní. Posedlá. Neustále na útěku sama před sebou, neustále pohlcená prací.
detektivky

Vodní andělé

296 Kč
263 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 136 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 14 > >>