Nejprodávanější audioknihy na CD - září 2015

Muži, co zírají na ženy a dalších 33 povídek z fleku
Čtyřiatřicet vtipných absurdních a hravých povídek „ze života“, jejichž hrdinové se ve své snaze o štěstí, sex, uznání a peníze občas vypraví i za hranice obvyklých jevů, vypráví sám autor – známý český novinář a komentátor.

Muži, co zírají na ženy a dalších 33 povídek z fleku

233 Kč
Píseň písní

Krása veršů, která k nám doléhá ze vzdálených časů, umocněná nepřekonatelným překladem Jaroslava Seiferta, promlouvá k vnímavým srdcím dnešních čtenářů se stejnou nádherou a tajemností, jak to činí již stovky let.

Píseň písní

161 Kč
Sběratel kostí
(1x)
Vraha, co se nedá chytit, odhalí jedině detektiv, který se nemůže hýbat.

Sběratel kostí

269 Kč
Touha jménem Einodis
Původní český komorní muzikál Letní scény Divadla Ungelt pro Martu Kubišovou a Anetu Langerovou. Příběh inspirovaný nevšedním osudem baronky Sidonie Nádherné, poslední majitelky zámku Vrchotovy Janovice.

Touha jménem Einodis

341 Kč
Babička drsňačka
(7x)
V humorné knížce pro děti se vypráví příběh o předsudcích a toleranci, o překvapivých odhaleních a jedné šíleně troufalé loupeži.

Babička drsňačka

269 Kč
Doktor Proktor a prdicí prášek
(2x)
Knihy Joa Nesboho nejsou jen pro dospělé, ale i pro děti! První dobrodružství s doktorem Proktorem právě začíná – originální příběh plný humoru, fantazie, slovních hříček a ztřeštěných situací tentokrát ve zvukové podobě .

Doktor Proktor a prdicí prášek

241 Kč
Hra o trůny
(5x)
Úvodní část románového fantasy eposu ze světa temného středověku, zmítaného magií, intrikami, zradou i věštbami. Územím Sedmi království zrozených v zapomenutých časech otřásá krvavý boj.

Hra o trůny

449 Kč
Muž jménem Ove
(16x)
O lásce, pořádném nářadí a o tom, proč je důležité jezdit saabem.
Ukázky

Muž jménem Ove

296 Kč
Cesta pravého muže
(8x)
Audio verze bestselleru Davida Deidy obsahuje nahrávku, jež je duchovním průvodcem pro muže aneb jak si poradit s výzvami, které před muže staví ženy, práce a sexuální touha.

Cesta pravého muže

199 Kč
Lichožrouti navždy
Vy všichni, kdo hledáte tu „ztracenou“ ponožku, nejste sami! Jsou nás po světě miliony a to je jedna ze záhad, jichž je svět plný.

Lichožrouti navždy

242 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 95 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 10 > >>