Nejprodávanější Kniha v roce 2015
poezie

Celý život
(7x)
Ucelené vydání deníkových zápisků Jana Zábrany, které se rozprostírají téměř celým obdobím komunistického režimu, zahrnují nejen reflexi dobových událostí, ale jsou i jistým oknem do duše tohoto českého básníka a překladatele.
poezie

Celý život

539 Kč
Shakespeare's Sonnets
(1x)
William Shakespeare wrote some of the greatest poetry in all world literature, in compact sonnets bursting with beautiful imagery and timeless insights about love, life, and human nature.
poezie

Shakespeare"s Sonnets

404 Kč
Kytaru s palmou (texty písní)
Dlouho očekávaný svazek písňových textů Oldřicha Janoty. Ve svazku sledujeme proměny Janotovy poetiky v průběhu čtyřiceti let a nacházíme zde poklady patřící k tomu nejlepšímu, co v české zpívané poezii vzniklo.
poezie

Kytaru s palmou (texty písní)

300 Kč
Zřetelně nevyprávíš
(2x)
Děti trnou a matky neví. Jeden z nejsilnějších básnických debutů posledních let: Alžběta Michalová (1991) napsala sbírku rodinných žalozpěvů, nářků i výkřiků nad vlastním dětstvím, vystavila křehký a krutý účet matce a otci. …
poezie
Ukázky

Zřetelně nevyprávíš

125 Kč
Chrám plný květů
(5x)
Reprezentativní antologie japonské poezie haiku v překladu Antonína Límana. Přes osm set vybraných skvostů od sedmdesáti autorů počínaje zakladatelem žánru Bašóem (17. stol.), konče modernisty 20. stol.
poezie

Chrám plný květů

358 Kč
Zanzibar jak vyšitý
Plastické obrázky spolu s dvanácti veršovanými a pěti prozaickými texty hravě a s humorem provedou malé cestovatele životem ostrovanů i zvířat z ospalé vesničky jménem Jambiani.
poezie
Ukázky

Zanzibar jak vyšitý

221 Kč
Akrostichy
Poslední sbírka z pozůstalosti básníka a duchovního vůdce undergroundu. Uspořádal a doslov napsal Martin Machovec.
poezie

Akrostichy

224 Kč
Písání
Absurdní krátké texty a básničky jsou postaveny především na vynalézavé hře s jazykem a popírání obvyklých forem, dějů a spádu příběhů.
poezie
Ukázky

Písání

178 Kč
Sonety
Kniha nejlepších Žáčkových sonetů doprovázená výtvarnými artefakty ze světových malířských galerií.
poezie

Sonety

269 Kč
Nabíledni prázdno
(3x)
Kniha významné české básnířky (1946–2013) shrnuje její verše z pozůstalosti, obsáhlou fotografickou část, mapující autorčinu životní cestu v letech 1963 až 2013, a všechny rozhovory, které ve svém životě poskytla.
poezie

Nabíledni prázdno

169 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 202 položek
<< < 1 2 3 4 .. 21 > >>