Nejprodávanější tituly - říjen 2016
beletrie

Smrt krále Šumavy - 11%
(2x)

Kdo byl ve skutečnosti slavný pašerák Kilián Nowotný, přezdívaný Král Šumavy? Na čem a kdy vydělal svůj první milion? Příběh ze současných Čech od Martina Sichingera, držitele Literární ceny Knižního klubu za román Cukrový klaun (2008).

beletrie

Smrt krále Šumavy

206 Kč
183 Kč
Strana štěstí
Opravdu si myslíte, že není čemu se v dnešní politice zasmát? Satirický román Strana štěstí vás přesvědčí o opaku. S laskavým a humorným nadhledem vypráví o nové politické straně, která díky geniálnímu nápadu vyhraje volby a začne vládnout.
beletrie
Ukázky

Strana štěstí

139 Kč
Vyhlídka na věčnost - 20%
(5x)
Další kniha autora Nočního klubu. Pan Mluvčí příliš nemluví, pouze vyřizuje vzkazy. A když s tím začne, slunce skryje tvář a pohřební služby přecházejí na dvojsměnný provoz. Román známého českého autora sci-fi a fantastiky.
beletrie
Ukázky

Vyhlídka na věčnost

199 Kč
159 Kč
Apage Satanas!
(2x)
Historické krimi z pera Vlastimila Vondrušky přináší další případ Oldřicha z Chlumu.
beletrie
Ukázky

Apage Satanas!

199 Kč
Best Of William Shakespeare - 20%
Nejslavnější monology, dialogy a scény z her Williama Shakespeara v podání hereckých hvězd Letních shakespearovských slavností.
beletrie
Ukázky

Best Of William Shakespeare

169 Kč
135 Kč
Cesta do středu Země - 14%
Komiksové zpracování známého románu Julese Verna je určeno čtenářům od 9 let. Krásné ilustrace a jednoduchý text jistě nadchnou všechny kluky a holky, kteří milují záhady a dobrodružství.
beletrie

Cesta do středu Země

148 Kč
127 Kč
Chlebová Lhota
(5x)
Nová autorská kniha výtvarnice Dagmar Urbánkové je nevšední a přitom naprosto srozumitelná knížka, v níž se prolíná inscenovaná fotografie, komiks a vyprávění.
beletrie

Chlebová Lhota

89 Kč
Intimní schránka Sabriny Black (Final Cut) - 11%
(3x)
Nové vydání prvního románu Emila Hakla, který se odehrává v polovině 90. let minulého století. Text vychází ve značně přepracované, doplněné a zhutněné podobě, autor se z něj pokusil "vyházet zbytečnou veteš".
beletrie

Intimní schránka Sabriny Black (Final Cut)

251 Kč
223 Kč
Jak to vidí Václav Cílek - 20%
(3x)
Nejnovější Cílkova publikace je autorsky upraveným přepisem jeho rozhovorů s moderátory Českého rozhlasu 2. Čtenář zde nalezne vysvětlení řady jevů, jako jsou například časté povodně střídané nezvyklými vedry, důsledky těžby hnědého uhlí na severu Čech.
beletrie
Ukázky

Jak to vidí Václav Cílek

99 Kč
79 Kč
Komisař Vrťapka a prokletí zubu moudrosti - 11%
V napínavém detektivním příběhu Komisař Vrťapka rozplétá nitky zločinu v samém srdci zoologické zahrady. Příběh plný nečekaných zvratů a podivných okolností pobaví malé i velké čtenáře.
beletrie

Komisař Vrťapka a prokletí zubu moudrosti

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100