Nejprodávanější audioknihy na CD - říjen 2016
detektivky

Sova - 11%
(2x)
Poslechněte si druhý detektivní případ od autora bestselleru V lese visí anděl!
detektivky

Sova

296 Kč
263 Kč
Noční pád - 11%
(3x)

Bud Mitchell a Jill Winslovová si jenom chtěli zpestřit mimomanželskou aférku a při západu slunce na pláži natočit vlastní lechtivý film. Pak ovšem oblohu náhle rozjasnil mohutný výbuch. Pár rychle popadl kameru a zmizel, než přijela policie.

detektivky

Noční pád

242 Kč
215 Kč
V lese visí anděl - 11%
(3x)
Brilantní norská detektivka, jež v sobě skrývá hrůzné tajemství! Policejní detektiv Holger Munch se chystá do důchodu, v němž si chce užít vážnou hudbu, matematické hádanky a pokuřování cigaret. Jenže Norskem právě otřásají podivné vraždy...
detektivky

V lese visí anděl

269 Kč
239 Kč
Králův dluh - 11%
Píše se rok 1266 a český král Přemysl II. Otakar podporuje slabého císaře Richarda Cornwallského. Za to obdrží úřad, který spravuje císařovo jmění na východ od Rýna, a vzápětí se s jeho tichým souhlasem zmocní Chebska. Historické krimi.
detektivky

Králův dluh

314 Kč
279 Kč
Kruh - 11%
(4x)
V domě je nalezena mrtvá žena. Někdo ji spoutal a utopil ve ve vaně. U bazénu na zahradě sedí její student a milenec, který si na nic nepamatuje. Je to vrah? O několik dní později se najde další mrtvé tělo...
detektivky

Kruh

314 Kč
279 Kč
Sedm svědků - 11%
Dva násilníci, jedna žena, jedna vražda a sedm svědků.
detektivky

Sedm svědků

206 Kč
183 Kč
Zavřená truhla - 11%
(2x)
Nejslavnější postava z pera královny zločinu je zpět… Poirot, jedinečná postava světové detektivní scény, jež letos oslaví sto let od okamžiku svého zrodu, se po úspěchu Vražd s monogramem vrací s novým případem z pera Sophie Hannah.
detektivky

Zavřená truhla

359 Kč
319 Kč
Příšerné příběhy vánoční - 6%
Praskající oheň v krbu, plíživé kroky křupající ve sněhu a doslova mrazivé tušení hrůzy. V sedmi příbězích prodchnutých tajuplnou, strašidelnou atmosférou čeká na čtenáře spousta geniálně nečekaných zvratů.
detektivky

Příšerné příběhy vánoční

254 Kč
239 Kč
Děs - 11%
Thriller Děs ve skvělé interpretaci Jiřího Žáka vnese do Vašeho života strach...
detektivky

Děs

269 Kč
239 Kč
Sherlock Holmes - Vyděrač / Žlutá tvář - 11%
Sherlock i Dr. Watson vstoupí do případu proslulého londýnského podvodníka a vyděrače. Když vše skončí jeho smrtí, nemají nejmenší důvod prozradit jméno vraha. Žena pana Munro tajně navštěvuje podivného pána se žlutou tváří v tajemném domě.
detektivky

Sherlock Holmes - Vyděrač / Žlutá tvář

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 18 položek
1 2 > >>