Nejprodávanější tituly - říjen 2016
detektivky

Malý kamarád - 38%
(1x)
Na Svátek matek je devítiletý Robin Cleve nalezen oběšený na stromě na zahradě před domem svých rodičů. O jedenáct let později se do pátrání nevyjasněné smrti, na vlastní pěst pouští chlapcova mladší sestra.
detektivky

Malý kamarád

318 Kč
198 Kč
Není cesty zpět - 1%
(1x)
Měl to být skvělý večírek, jenže když Emily Kaneová dorazí ke své sestře Carrie, objeví jen prázdný dům. Večeře se vaří na sporáku, televize je zapnutá. Carrie, její manžel a dvě dcery jsou pryč.
detektivky

Není cesty zpět

404 Kč
399 Kč
Noční pád - 11%
(3x)

Bud Mitchell a Jill Winslovová si jenom chtěli zpestřit mimomanželskou aférku a při západu slunce na pláži natočit vlastní lechtivý film. Pak ovšem oblohu náhle rozjasnil mohutný výbuch. Pár rychle popadl kameru a zmizel, než přijela policie.

detektivky

Noční pád

242 Kč
215 Kč
Případ holasické lásky
(1x)
Po uzavření míru s Franky se poměry v Moravském království stabilizovaly. Svatopluk chce svou říši zvětšit a jako nástroj hodlá využít šíření křesťanskénvíry.
detektivky
Ukázky

Případ holasické lásky

189 Kč
Štvanice - 11%
Bývalý armádní ranger Tucker Wayne a jeho pes Kain cestují od opuštěné plantáže na Jihu USA po pláže občanskou válkou sužovaného Trinidadu, aby odhalili pravdu ukrytou za tajemstvím sahajícím k druhé světové válce.
detektivky

Štvanice

314 Kč
279 Kč
Ve službách zla - 11%
(2x)
Třetí případ Cormorana Strika a jeho sympatické asistentky Robin přináší nejen ďábelsky rafinovanou zápletku s neočekávanými zvraty, ale také poutavý příběh o vztahu oblíbené dvojice vyšetřovatelů na křižovatce osobních i profesních životů.
detektivky
Ukázky

Ve službách zla

449 Kč
399 Kč
Usměvavý muž - 11%
(1x)
Na silnici se z husté mlhy vynoří židle. Na ní sedí loutka v životní velikosti. Postarší advokát prudce zabrzdí a vystoupí z auta. Je to to poslední, co v životě udělá.
detektivky

Usměvavý muž

296 Kč
263 Kč
Králův dluh
(1x)
Píše se rok 1266 a český král Přemysl II. Otakar podporuje slabého císaře Richarda Cornwallského. Za to obdrží úřad, který spravuje císařovo jmění na východ od Rýna, a vzápětí se s jeho tichým souhlasem zmocní Chebska. Historické krimi.
detektivky
Ukázky

Králův dluh

199 Kč
Holmesova učednice - 41%
(1x)
Píše se rok 1915, když patnáctiletá Mary Russellová, která se po ztrátě rodičů nastěhuje k tetě na venkovskou farmu, potká starého pána zabývajícího se studiem včel a dá se s ním do řeči. Je to Sherlock Holmes na odpočinku....
detektivky
Ukázky

Holmesova učednice

318 Kč
189 Kč
Znamení rožmberské růže
(3x)
Oldřich z Chlumu narazí nedaleko hradu Bezdězu na umírajícího mnicha. Od něho se dozví, že se připravuje zavraždění Přemysla II. Otakara. Okamžitě odjíždí krále varovat. Na Pražském hradě dojde k vraždě muže, který mohl o spiknutí podat svědectví.
detektivky
Ukázky

Znamení rožmberské růže

199 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 179 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 18 > >>