Nejprodávanější hudba - listopad 2016

Staročeské vánoce
Vánoční písně z 18. a 19. století v současné úpravě pro cello, příčnou i zobcovou flétnu, klavír a zpěv, doplněné přednesem starých vánočních textů.

Staročeské vánoce

249 Kč
A kdybych už měl umřít
V dlouhé řadě básníků, zhudebněných a interpretovaných Vladimírem Veitem, nemůže chybět ani Václav Hrabě, který neodmyslitelně patří k Praze šedesátých let.

A kdybych už měl umřít

225 Kč
Česká mše vánoční
CD obsahuje též náhledy (ve formátu PDF) partitury a klavírního výtahu nového vydání České mše vánoční Jakuba Jana Ryby vydané Nakladatelstvím Českého rozhlasu v roce 2014.

Česká mše vánoční

224 Kč
Relax – Dech, brána života

Řízená relaxační technika jóganidra pro hluboké léčení sebe sama… přináší systematické uvolnění těla a hluboké zklidnění mysli, rozpouští stres a přebytečná napěti v těle.

Relax – Dech, brána života

135 Kč
Relax – Tělo jako strom

Řízená relaxační cvičení pro uvolnění těla, dechu a mysli… patří k velmi oblíbeným formám fyzických a mentálních cvičení, která preventivně uvolňují napětí v těle a mysli.

Relax – Tělo jako strom

135 Kč
Lali cvičí jógu
Hudební CD Lali cvičí jógu vychází ze stejnojmenné velmi úspěšné knihy, která děti zábavnou a srozumitelnou formou učí základní cviky jógy.

Lali cvičí jógu

224 Kč
Hudba života
(1x)
Toto CD se hodí pro práci na sobě jak vaší, tak s ním můžete pracovat s vašimi přáteli a vzájemně se obohacovat. Hudba z tohoto CD vám ukáže pocity vašich přátel, vaše pocity, vaší životní cestu prostřednictvím vašeho životního čísla.

Hudba života

351 Kč
Lakuna
Debutové CD skupiny Lakuna přináší dvanáct písní, vyrůstajících z kořenů urban folku, šansonu, swingu, hospodských odrhovaček i kavárenského šramlu.

Lakuna

261 Kč
Meditace s citerami
Album Jiřího Mazánka, hudebníka, etnomuzikologa a učitele jógy a tantry, obsahuje jeho tradiční duchovní a meditativní hudbu, tentokrát s výběrem citer z různých částí světa.

Meditace s citerami

270 Kč
Neměj strach / Něžná noc
Pop-rocková formace Něžná noc se narodila z partnerství zpěvačky Blanky Šrůmové, dlouholeté frontwomanky Tiché dohody, a rockového písničkáře Jana Sahary Hedla, někdejšího spoluzakladatele skupiny Precedens ...

Neměj strach / Něžná noc

270 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 28 položek
1 2 3 > >>