Nejprodávanější audioknihy na CD - listopad 2016

Jedinečný Jeeves
(3x)
Milostné trampoty Bertieho přítele Binga neberou konce a jejich důsledky nezřídka hrozí strhnout do záhuby i nebohého Bertieho; Jeevesova uvážlivost, důvtip a schopnost nalézt východisko i z té nejzapeklitější situace však nakonec bez výjimky triumfuje.

Jedinečný Jeeves

269 Kč
Dušička a Dušinka
(1x)
Veselé příběhy o tom, jak se dva urejpaní, hašteřiví a všeteční duchové rozhodli trošičku potrápit lidi. Vše směřuje venkoncem k jedinému. Pojďte pane, budeme je strašit, až se budou bát, aneb před duchy se pod duchnu neschováš.

Dušička a Dušinka

224 Kč
Husitská epopej III. - Za časů císaře Zikmunda
Sedmidílná sága vypráví o událostech slavné i pohnuté doby 15. století v Českém království.

Husitská epopej III. - Za časů císaře Zikmunda

359 Kč
Zmrtvýchvstání
(1x)
Román o houževnatosti lidské vůle, čelící nástrahám americké divočiny, zfilmoval režisér Alejandro González Inárritu s Leonardem DiCapriem v hlavní roli.

Zmrtvýchvstání

359 Kč
Bábovky
(12x)

Dvanáct žen, dvanáct osudů a dvanáct hlasů! Napadlo vás někdy, co řeší milenka ženatého muže a jaká je ve skutečnosti ta příšerná manželka, o které jí on vypráví? Nebo proč má sestra manželky tak špatný vztah se svojí dcerou.

Bábovky

269 Kč
Pra Pra Pra
Příchod kmene Čechů k hoře Říp je dodnes obestřen spoustou otazníků. Jako by jich už tak nebylo dost, klade si František Ringo Čech další znepokojivé otázky. Na rozdíl od jiných badatelů však díky své fantazii pokaždé nalezne uspokojivou odpověď.

Pra Pra Pra

179 Kč
Zabiják Anders a jeho přátelé
(4x)
Audioverze třetího humoristického románu světového bestselleristy a autora nejoblíbenějšího románu roku 2014 v Česku.

Zabiják Anders a jeho přátelé

341 Kč
Škola Malého stromu
(4x)
Víte něco o duši amerických Indiánů? Víte, že stromy mluví? Víte, jak posílat zprávy prostřednictvím hvězd? Víte něco o smíchu a slzách v lidském srdci? Zaposlouchejte se do Školy Malého stromu a pochopíte pozoruhodnou jednotu člověka a přírody.

Škola Malého stromu

269 Kč
Podivná svatba na Lichnici
(1x)
Při ústupu českého vojska z Bavorska se dostane v Mühldorfu zádní voj do obležení. V něm bojuje i Oldřich z Chlumu. Rytířům se podaří probojovat na svobodu, ale i když by měli slavit, jejich velitelé Smil z Lichtemburka a Vok z Rožmberka jsou nervózní.

Podivná svatba na Lichnici

314 Kč
Na mušce lovce
Po mimořádném úspěchu českého vydání vzpomínek sovětského odstřelovačského esa Vasilije Zajceva přichází kniha, která nabízí podobně strhující pohled na boje na východní frontě.

Na mušce lovce

305 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 193 položek
1 2 3 .. 20 > >>