Nejprodávanější tituly - listopad 2016
romantika

Já a on - 11%
(1x)
Příběh hlavních hrdinů – Lenky a Michala – je vystavený na obrazech z manželského života. Dny všední se prolínají s těmi hezčími a hřejivějšími a s nimi se proměňují i protagonisté...
romantika

Já a on

296 Kč
263 Kč
Jíst, meditovat, milovat - 20%

Pouť mladé dámy za pozemskými i duchovními rozkošemi napříč Itálií, Indií a Indonésií… Nové, doplněné vydání knižního (a filmového) bestselleru.

romantika
Ukázky

Jíst, meditovat, milovat

212 Kč
170 Kč
Mrazivé hry - 20%
Dvě sestry – dva osudy… Velká láska, životní ztráta i smyslná vášeň potkají obě, ale každá je prožívá po svém. Starší Báře se vztah se vším všudy nedaří a muži, kteří procházejí jejím životem, jí nepřinášejí štěstí. Dokonce i Marek, jenž se zdál být
romantika
Ukázky

Mrazivé hry

149 Kč
119 Kč
Pražský Casanova - 11%
(3x)
Co všechno se může stát, když na ulici oslovíte krásnou ženu? Může vás odmítnout nebo vám změnit život. Je to krok, na jehož rozmyšlení nemáte moc času. Bude to výhra nebo prohra? Jste-li někým, jako je David Braun, neváháte, protože ženy milujete.
romantika

Pražský Casanova

251 Kč
223 Kč
Tajemství hříchu a křídel - 20%
(1x)
Tajemný příběh inspirovaný skutečnými událostmi se začíná rozvíjet v prostředí lidí bez domova. Mladá dívka s těžkým osudem se ocitá na ulici a musí se vypořádat se strastmi každodenního života.
romantika
Ukázky

Tajemství hříchu a křídel

89 Kč
71 Kč
Láska jako z filmu - 11%
Máte-li rády romantické komedie, připravte si popcorn, sedněte si na gauč a začtěte se!
romantika

Láska jako z filmu

242 Kč
215 Kč
Moje anglická babička - 20%
(2x)
Osud postaví Češku Johanku, která se chce odstěhovat za svým anglickým manželem Peterem do malé anglické vísky Kingscott, před nelehké rozhodnutí – pokud půjde za hlasem svého srdce, zanechá v Praze milovanou osmdesátiletou babičku Marii.
romantika
Ukázky

Moje anglická babička

269 Kč
215 Kč
Můj ne tak sladký život - 11%
Cat Crawfordová nechce nic jiného než být normální – nebo aspoň tak normální, jak jen dcera hollywoodského režiséra může být.
romantika

Můj ne tak sladký život

224 Kč
199 Kč
Příběh dnešní ženy - 20%
Partnerský rozchod již potkal nebo může potkat nejednoho z nás, patří k životu. Příběh dnešní ženy vypráví o tom, jak se s touto citově náročnou situací vyrovnává Irma, žena ve středním věku, matka dvou dětí.
romantika
Ukázky

Příběh dnešní ženy

95 Kč
76 Kč
Božský cizinec - 11%

Božská kombinace sexu, drzosti a emocí! Sara Dillonová, nadaná finanční asistentka, se při útěku od svého nevěrného přítele přestěhuje do NY. Unavená několikaletým stereotypem hledá povyražení bez přílišných závazků.

romantika

Božský cizinec

358 Kč
318 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 41 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>