Nejprodávanější tituly - prosinec 2016
hry

Babičko, dědečku… Jak to tenkrát bylo?
(21x)

Vyprávějte si a objevujte příběhy ze života své rodiny. Chcete poznat rodinné příběhy, o kterých jste ještě nikdy neslyšeli? „Babičko, dědečku… Jak to tenkrát bylo?“

hry

Babičko, dědečku… Jak to tenkrát bylo?

711 Kč
Karty Kouzelné mapy
(1x)
Karty Kouzelné mapy jsou ideálním průvodcem na životní cestě. Byly vytvořeny, aby vám pomohly pochopit kouzlo příběhu vašeho života, posílily vás, ukázaly cestu ke svobodě a naplnění životního poslání.
hry

Karty Kouzelné mapy

377 Kč
AZ Kvíz junior
(1x)
Hra je určena všem zvídavým a bystrým dětem. Princip hry vychází z oblíbené soutěže pro dospělé AZ kvíz. K vítězství je třeba kombinace znalostí a strategických schopností.
hry

AZ Kvíz junior

320 Kč
Kapky moudrosti srdce V.
Již pátá série oblíbených dárkových karet. 54 karet s inspirací pro vás i vaše přátele.
hry

Kapky moudrosti srdce V.

89 Kč
Člověče nezlob se
Legendární deskovka Človeče, nezlob se!, je jedinou hrou, při které je povoleno se vztekat. Může začít mírumilovným přesouváním figurek do domečku, ovšem při prvním vyhození panáčka ze hry se promění v adrenalinové soupeření o první místo.
hry

Člověče nezlob se

143 Kč
Buď šťastný - Inspirace pro Váš šťastný den
Série 55 inspirujících aforismů o štěstí a síle úsměvu, přinášející inspiraci k nalezení hlubšího zdroje štěstí.
hry

Buď šťastný - Inspirace pro Váš šťastný den

104 Kč
Jógové pexeso II
Jógové pexeso obsahuje obrázky s jednotlivými cviky z Jógových karet I a II. Lze s ním tedy hrát nejen klasické pexeso, ale zároveň se u hry protáhnout a jednotlivé cviky si zacvičit.
hry

Jógové pexeso II

105 Kč
Matějova akrobacie
Matějova akrobacie je sbírka 24 akrobatických cvičení pro celou rodinu. Všechna cvičení od jednoduchých průpravných her až po skutečné akrobatické prvky přinášejí čistou radost dětem od 3 let i jejich rodičům a pomáhají rozvíjet motorické dovednosti.
hry

Matějova akrobacie

296 Kč
Noe
Noe je pěkná rodinná karetní hra, ve které hráči pomáhají Noemovi naložit zvířátka na Archu, aby je mohl zachránit. Určeno pro 2 -5 hráčů ve věku +8 let. Délka hry 30 minut.
hry

Noe

449 Kč
Puzzle Mickeyho kapela 25 dílků - 36%
Máte-li doma malé hudebníky, určitě budou potřebovat trénovat motoriku a také umění trpělivosti. S cvičením jim pomůžou kamarádi Mickey a Donald. Puzzle s obrázkem jejich slavné kapely zvládnou díky pevným velkým dílkům složit děti od 3 let.
hry

Puzzle Mickeyho kapela 25 dílků

107 Kč
68 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 20 položek
1 2 > >>