Nejprodávanější tituly - prosinec 2016
hudba

Koledy a písně vánoční
Na tomto svátečním CD najdete výběr nejkrásnějších vánočních koled a písní z různých oblastí naší krásné země. Tyto krásné koledy a písně jsou interpretovány v lidovém duchu, a jsou vlastně odkazem k tradicím našich předků.
hudba

Koledy a písně vánoční

179 Kč
Kup si bicí!
(1x)
Po necelých čtyřiceti letech natočil Jiří Slíva svůj dávný repertoár na album Kup si bicí! a doplnil ho několika novými písněmi.
hudba

Kup si bicí!

261 Kč
Nebojte se klasiky - Lazebník sevillský
Slavný operní příběh v dramatizaci Jana Jiráně podle původního libreta s ukázkami nejslavnějších hudebních pasáží v podání největších českých operních pěvců!
hudba

Nebojte se klasiky - Lazebník sevillský

206 Kč
Starý dobrý flašinet
Touto jedinečnou nahrávkou se máte možnost přenést do doby, kdy byl flašinet neodmyslitelnou součástí běžného života
hudba

Starý dobrý flašinet

134 Kč
Znovu poprvé
Deváté studiové album folkrockové skupiny Oboroh dostalo název Znovu poprvé a obsahuje dvě instrumentální skladby a dvanáct písní – zčásti autorských, zčásti ze starých kancionálů. Reflektuje druhé „přípravné“ období křesťanského roku, advent, dobu ztišení, očekávání Spasitele a přípravy na Vánoce.
hudba

Znovu poprvé

269 Kč
Divné století
Divné století – tak se jmenuje jeden z nejslavnějších a současně nejzajímavějších projektů, ve kterém se spojilo hned několik osobností naší folkové scény.
hudba

Divné století

296 Kč
Samota není osamění
Básně a myšlenky z Bible, od Františka Saleského, dalajlamy, Boženy Němcové, Mistra Jana Husa a Richarda Pachmana v podání legendární moderátorky Kamily Moučkové s hudbou skladatele a zpěváka Richarda Pachmana na CD prvním a 24 fejetonů Kamily Moučkové.
hudba

Samota není osamění

251 Kč
Tři čuníci
Na tomto CD hraje, zpívá a recituje Jaromír Nohavica, slova jsou složena Jaromírem Nohavicou, Karlem Plíhalem a Pavlem Dobešem. Na hudbě se podílel i am. trad. Bill Groggin's Goat.
hudba

Tři čuníci

242 Kč
Velký svět
Velký svět je deska, na které Ivo shrnuje svoji tvorbu. Narostlo množství osudů, potkaných příběhů, které Ivo zpracoval do svých písní.
hudba

Velký svět

224 Kč
Znovu
Znovu je název nejznámějšího Mikoláškova alba, které poprvé oficiálně vychází na CD a obsahuje 11 písní.
hudba

Znovu

180 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 48 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>