Nejprodávanější tituly - prosinec 2016
ostatní

Sur La Route
Na koncertním CD a DVD zpěvačka nabízí v živém provedení všechny své hity tak, jak zazněly na světovém turné. Záznam navíc doplnila bonusovou nahrávkou. Studiová píseň Si jamais j'oublie funguje také jako singlová upoutávka na tento projekt.
ostatní

Sur La Route

386 Kč
Meditace s citerami
Album Jiřího Mazánka, hudebníka, etnomuzikologa a učitele jógy a tantry, obsahuje jeho tradiční duchovní a meditativní hudbu, tentokrát s výběrem citer z různých částí světa.
ostatní

Meditace s citerami

270 Kč
Advent
Album Advent sice přináší záznam z adventního koncertu Javorů, avšak vedle lidových koled a zhudebněných básní se zimní tematikou nahrávka obsahuje i další známé písně z repertoáru sourozenců Ulrychových.
ostatní

Advent

269 Kč
déja vu live
Pavol Hammel a Radim Hladík – dvě legendy československého rocku vydávají živé album, které nahráli v brněnském klubu Stará Pekárna v květnu 2007. Album dokazuje starou pravdu, že nemáme moc autorů a zpěváků jako Pavol Hammel a virtuózních kytaristů jako Radim Hladík.
ostatní
Ukázky

déja vu live

269 Kč
Koledy a písně vánoční
Na tomto svátečním CD najdete výběr nejkrásnějších vánočních koled a písní z různých oblastí naší krásné země. Tyto krásné koledy a písně jsou interpretovány v lidovém duchu, a jsou vlastně odkazem k tradicím našich předků.
ostatní

Koledy a písně vánoční

179 Kč
Samota není osamění
Básně a myšlenky z Bible, od Františka Saleského, dalajlamy, Boženy Němcové, Mistra Jana Husa a Richarda Pachmana v podání legendární moderátorky Kamily Moučkové s hudbou skladatele a zpěváka Richarda Pachmana na CD prvním a 24 fejetonů Kamily Moučkové.
ostatní

Samota není osamění

251 Kč
Neslýchané

Rockové album skupiny Traband s názvem Neslýchané! plus DVD s názvem Neslyšené. Na CD Neslýchané! naleznete novější skladby skupiny Traband a DVD Neslyšené vám nabízí unikátní projekt –starší trabandí písně tlumočené slyšícími i neslyšícími tlumočníky do českého znakového jazyka.

ostatní

Neslýchané

269 Kč
Spal bych, spal bych, žena mi nedá
Na nahrávce můžete slyšet moravské a slovenské lidové písně s obsahem více či méně erotickým, protkané humorem, možná někdy až tragikomickým. Vše zpracováno s citem a nadhledem.
ostatní

Spal bych, spal bych, žena mi nedá

269 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 14 položek
1 2 > >>