Nejprodávanější tituly - prosinec 2016
kuchařky

Kitchenette: Rok v kuchyni - Markéta Pavleje - 25%
Originální kniha, která je komplexním dílem autorky (texty, fotografie a food styling) vám v běhu všech čtyř ročních dob nabídne klasická jídla, trochu exotiky, spoustu sladkého a také nepřeberné možnosti.
kuchařky

Kitchenette

404 Kč
303 Kč
Sladká kuchařka - Jamie Oliver, Jemma Wilson - 10%
Sladká kuchařka z produkce “Jamie Oliver`s FOOD Tube” od Cupcake Jemmy ukazuje klasické i zcela nové recepty, které dodají šmrnc vašemu pečení
kuchařky

Sladká kuchařka

267 Kč
240 Kč
Snídaně u Florentýny: Dopolední kuchařka pro dceru (160 receptů, které vám zjednoduší první půlku dne) - Jana Florentýna Zatloukalová - 10%
(1x)
Říká se: Snídani sněz celou, o oběd se poděl s přítelem a večeři přenech nepříteli. Když budete vařit podle této kuchařky, půjdete si pro nášup ke snídani a rozhodně se nebudete chtít dělit o svůj oběd.
kuchařky
Ukázky

Snídaně u Florentýny

599 Kč
539 Kč
Vojenská kuchařka: totiž Kuchařská kniha c. a k. vojska - Petr Havel, Milan Hodík, Pavel Landa - 10%
(1x)
Ojedinělá publikace, zachycující dějiny vojenského stravování, je určena nejen sběratelům kuchařských knih a zájemcům o vojenskou historii, nýbrž všem, kdo se zajímají o to, co vlastně naši dědové a pradědové na vojně jedli.
kuchařky

Vojenská kuchařka

289 Kč
260 Kč
Apetit food bloggers: To nejlepší od českých a slovenských food blogerů - 10%
jídlo se má jíst, ale taky je skvělé o něm číst. Redakce časopisu Apetit proto vybrala a oslovila ty nejzajímavější české a slovenské food blogery, kteří ji baví.
kuchařky

Apetit food bloggers

369 Kč
332 Kč
Barf - kuchařka - Kateřina Novosádová - 10%
Autorka Kateřina Novosádová přichází s další knihou o "barfování", kde se podělí o aktuální poznatky a nabídne mnoho nových skvělých receptů pro vaše mazlíčky.
kuchařky

Barf - kuchařka

349 Kč
314 Kč
Jak se vařívalo kdysi a jak dnes, A-Ž: komplet - Jaroslav Vašák
(3x)
Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl?
kuchařky
Ukázky

Jak se vařívalo kdysi a jak dnes, A-Ž

199 Kč
Kváskové pečení: Naučte se péct chléb a pečivo s kvásky - Jane Masonová - 10%
V posledních letech prožívá kváskové pečení znovuzrození a my objevujeme výraznější chuť kváskového chleba a pečiva. Kniha je zásadním průvodcem pro všechny, kdo chtějí zlepšit své pekařské umění, pokud jde o kváskový chléb všeho druhu.
kuchařky

Kváskové pečení

399 Kč
359 Kč
Retrokuchařka: Recepty – jídelníčky – rady - Kateřina Bittmanová, Jarmila Lachmannová - 10%
S Retrokuchařkou se vrátíte k osvědčeným chutným receptům na masité, zvěřinové, zeleninové i sladké pokrmy.
kuchařky

Retrokuchařka

348 Kč
313 Kč
EpiKuras: Benjamin Kuras a jeho epikurejská dobrodružství bezmasé kuchyně - Benjamin Kuras - 10%
(1x)
Epikúros definoval dobré žití jako "slast bez strasti". V jeho stravě "jídla prosté chuti působí stejnou slast jako bohatá hostina, jestliže nás zbavují trýzně pocitu nedostatku".
kuchařky

EpiKuras

289 Kč
260 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 135 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 14 > >>