Nejprodávanější tituly - prosinec 2016
kuchařky

Máš-li hlad, tak ho hlaď: Recepty na hluboce uspokojivá jídla - Lydia Lunch - 10%
(1x)
Smyslně napsaná kuchařka undergroundové umělkyně Lydie Lunch, pro níž „dobré jídlo není jen palivem, ale také vysoce jakostní municí, která dokáže posílit naše šance přežít bitvy, jež musíme podstupovat den co den“.
kuchařky

Máš-li hlad, tak ho hlaď

328 Kč
295 Kč
Recepty z farmářského trhu 2. díl: jaro-léto - Hanka Michopulu - 15%
(3x)
Pokračování úspěšné kuchařky známé autorky, tentokrát s recepty z jarních a letních plodin.
kuchařky

Recepty z farmářského trhu 2. díl

199 Kč
169 Kč
Maso - 10%
Třetí z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na přílohy a omáčky v 10 kapitolách – vše pečlivě vybráno a vyzkoušeno redaktorkami Apetitu.
kuchařky

Maso

399 Kč
359 Kč
Polévky - 10%
První kniha Apetitu, která zahřeje Druhá z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran prověřených receptů. První kuchařka, kde si svoji polévku vybere opravdu každý - obsahuje vše od nejobyčejnějších receptů na bramboračku až po vybrané delikatesy.
kuchařky

Polévky

399 Kč
359 Kč
Udírny a uzení: maso – masné výrobky – ryby - Egon Binder - 7%
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení.
kuchařky

Udírny a uzení

179 Kč
166 Kč
Kuchyně a stolničení na šlechtických sídlech: Kitchens and table settings of the nobility / Küchen und Tafelkultur in Adelssitzen - Pavla Kalousová - 10%
(2x)
Ojedinělým způsobem zpracovaná publikace vás zavede do zákulisí autentických kuchyní a jídelen české a moravské aristokracie na jednadvaceti šlechtických sídlech od doby renesance do poloviny 20. století. Více než 600 fotografií.
kuchařky

Kuchyně a stolničení na šlechtických sídlech

1 200 Kč
1 080 Kč
Řemeslné vaření piva: 50 receptů z nejlepších světových řemeslných pivovarů - Euan Ferguson
Hledáte koníčka, který je zábavný a tvůrčí, ale k výtvarnu máte asi tak blízko jako k protinožcům? Zkuste s námi vařit pivo – kniha Řemeslné vaření piva Vám poradí jak na to.
kuchařky
Ukázky

Řemeslné vaření piva

299 Kč
The Best of Apetit - 10%
Prohlédnout všechna čísla Apetitu, která od dubna roku 2004 vyšla, byla fuška a vybrat z nich opravdu to nejlepší byl doslova nadlidský výkon. O některých receptech jsme měli jasno hned, o jiných jsme vedli vášnivé diskuze, ale podařilo se! Nabízíme
kuchařky

The Best of Apetit

549 Kč
494 Kč
Vánoční kuchařka pro dceru - Jana Florentýna Zatloukalová - 10%

Návod na přežití prvních samostatných Vánoc a zdokonalení všech dalších. Přes 80 receptů, které vás hladce provedou adventem do nového letopočtu.

kuchařky

Vánoční kuchařka pro dceru

419 Kč
377 Kč
Vařit, či nevařit?: 108 nejlepších receptů z našich kurzů živé stravy - Martin Třešňák ml., Martin Třešňák, Renata Třešňáková - 10%
(1x)
V kuchařce najdete recepty, které rodinný tým připravoval na kurzech živé stravy v letech 2013–2016 a jež za tu dobu navštívilo mnoho lidí ze všech koutů naší země i ze Slovenska.
kuchařky

Vařit, či nevařit?

268 Kč
241 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 135 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 14 > >>