Nejprodávanější audioknihy na CD - duben 2016

Netopýr
(7x)
První román ze série případů Harryho Holea, ve kterém nekonvenční kriminalista odjíždí do Sydney sekundovat místní policii při vyšetřování. Kniha získala řadu ocenění a odstartovala dráhu Joa Nesboho k dnešní pozici hvězdy světové krimi.

Netopýr

296 Kč
Žítkovské bohyně
(38x)
Vysoko v kopcích Bílých Karpat jsou řídce rozeseta přikrčená stavení. Všude je daleko. Říká se, že právě proto si tam některé ženy dokázaly uchovat vědomosti a intuici, kterou jsme ztratili. Předávaly si ji z generace na generaci řadu století.

Žítkovské bohyně

314 Kč
Pipi Dlouhá punčocha
Pipi má nevšední jméno, chování i vzezření a navíc bydlí sama bez rodičů v domku na okraji města. Přijměte spolu s jejími kamarády Anitou a Tomíkem pozvání k mnohým dobrodružstvím... Učinkují: Barbora Hrzánová, Kryštof Hádek, Rozita Erbanová a další...

Pipi Dlouhá punčocha

224 Kč
Muž, který sázel stromy
(4x)
Mistrovská povídka francouzského autora Jeana Giona z roku 1953. Stylově čisté a dějově jednoduché vyprávění o prostém, osaměle žijícím pastýři... Čte Marek Eben, režie Jan Jiráň, hudba Marek Eben, hudbu nahrála skupina Bratři Ebenové.

Muž, který sázel stromy

179 Kč
Tracyho tygr
(2x)
Půvabný příběh Thomase Tracyho, newyorského mladíka, ke kterému se jednoho dne připojí jako stálý společník tygr, na něhož mladík už od dětství čeká, aby v něm probudil lásku k dívce Lauře a naučil ho dalším důležitým věcem.

Tracyho tygr

314 Kč
Babičky: Mrtvý kuchař (audiokniha)
(1x)
Neumíte si představit, že by mohlo v domově důchodců dojít k něčemu nezákonnému - ať už k podezřelému úmrtí, krádeži nebo obchodu s léky? Jeho devadesátileté obyvatelky Siiri, Irma a Anna-Liisa ano!

Babičky: Mrtvý kuchař (audiokniha)

269 Kč
Děs
Thriller Děs ve skvělé interpretaci Jiřího Žáka vnese do Vašeho života strach...

Děs

269 Kč
Doktor Proktor a konec světa. Možná...
Zábavné a napínavé pokračování o doktoru Proktorovi. Další kolotoč šílených událostí se roztáčí!

Doktor Proktor a konec světa. Možná...

259 Kč
Hlavní přelíčení
(1x)
Dramatizovaná četba z románu inspirovaného soudničkou o penězchtivém železničním zřízenci a vdavekchtivé služebné.

Hlavní přelíčení

116 Kč
Králův dluh
Píše se rok 1266 a český král Přemysl II. Otakar podporuje slabého císaře Richarda Cornwallského. Za to obdrží úřad, který spravuje císařovo jmění na východ od Rýna, a vzápětí se s jeho tichým souhlasem zmocní Chebska. Historické krimi.

Králův dluh

314 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 73 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>