Nejprodávanější tituly - květen 2016

Děti slunce a země
(2x)
Na pozadí staleté historie obchodu s drogami se odvíjí příběh válečného veterána Tobiase, potomka rodu podloudných obchodníků, který se rozhodne vytvořit vlastní kartel a vzít vítr z plachet všem ostatním, i těm mexickým – Moralesovu a Escóbarovu.

Děti slunce a země

223 Kč
Devatero pohádek
Čapkovy pohádky bychom mohli považovat za vzor moderní tvorby pro děti. A podání Vlastimila Brodského za vzor pohádkového vyprávění na mikrofon.

Devatero pohádek

179 Kč
Hagibor
(4x)
Autorka ve své druhé prozaické knize vypráví příběh mladé fotografky Hany, která na počátku sedmdesátých let v panice před hrozbou ústrků ze strany režimu uteče pomocí fingovaného sňatku do Londýna.
Ukázky

Hagibor

205 Kč
Hovězí kostky
(6x)
Dvojnásobný držitel Magnesie Litery za nejlepší prózu (2003 a 2014) a nositel Ceny Josefa Škvoreckého (2010) přichází s novou knihou. Soubor jedenácti povídek, majících společného vypravěče, ne však čas.
Ukázky

Hovězí kostky

236 Kč
Jeden rok s Thomasem Bernhardem
(2x)
Během svého téměř desetiletého přátelství s Thomasem Bernhardem se obchodník s realitami Karl Ignaz Hennetmair (*1920) rozhodl zaznamenávat rozhovory a události Bernhardova života formou deníkových zápisů.

Jeden rok s Thomasem Bernhardem

447 Kč
Klavírní prvouka
Prvouka je rozvržena do čtyř částí od beznotové až po rozšiřování pětiprsté polohy polyfonie.

Klavírní prvouka

356 Kč
Kniha o fyzice

Velkolepá mozaika atraktivních témat z historie fyziky a přírody od velkého třesku až po vzdálenou budoucnost ztrácející se kdesi v nekonečnu.

Kniha o fyzice

629 Kč
Konec světa
(1x)
Deset povídek, deset přesných popisů deseti situací, deset prožitků, které se odehrávají uprostřed magických 90. let.

Konec světa

253 Kč
Lechtivé příběhy
Humorné i soucitné eroticky zaměřené příběhy sestavené z kratších povídek, směrované do těchto zájmových i profesních oblastí: pedagogika, věda, lékařství, umění, cestování, myslivost, sport, služby, kriminalistika a zločinnost.

Lechtivé příběhy

269 Kč
Macocha - 76%
(7x)
Nejosobitější a nejosobnější text Petry Hůlové prakticky rezignuje na vyprávění příběhu a v mnoha ohledech překračuje četná tabu dosud v literatuře ctěná.

Macocha

181 Kč
44 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>