Nejprodávanější e-knihy - září 2016
svět

Navždy Provence
(5x)
Z každé maličkosti, kterou můžeme spolu s autorem objevovat a obdivovat na francouzském venkově, na nás dýchá pohoda a vlídný humor. Do pestré směsice zážitků patří zpívající ropuchy v St. Pantaléon či přednáška na téma pastis.
svět
Ukázky

Navždy Provence

148 Kč
Ostrovy krásy, lásky a lidojedů
Vyprávění o krásách a tajích Tahiti, Samoy, Nového Zélandu, Markéz či Velikonočního ostrova přináší nejen brilantní Stinglovy postřehy, upevněné odbornou erudicí etnologa, ale i zcela nové pasáže věnované dalšímu polynéskému fenoménu: lidojedství.
svět
Ukázky

Ostrovy krásy, lásky a lidojedů

199 Kč
Benátky
Elektronický průvodce po Benátkách je zaměřený na srdce tohoto města – náměstí sv. Marka. V publikaci jsou popsány všechny budovy – dóžecí palác, bazilika, knihovna, prokurácie, hodinová věž, zvonice i kavárny.
svět
Ukázky

Benátky

89 Kč
Barcelona
(1x)
Největší zajímavosti: La Rambla, Gotická čtvrť, modernistická architektura a chrám Sagrada Família.|Barcelona je městem módy a umění, ale nenechte si ujít ani místní pláže a bujarý noční život.|Naučte se pár slov katalánsky, zatančete si sardanu, ...
svět
Ukázky

Barcelona

99 Kč
Berlín
Vyčerpávající přehled berlínských atrakcí: katedrály, zámky, památníky a mnoho dalšího. Kam za zážitky: od stylových butiků po legendární noční kluby. Poznejte lépe historii města: Třetí říše, Berlínská filharmonie a kabarety.
svět
Ukázky

Berlín

159 Kč
Srí Lanka,  Maledivy
Tato publikace podává informace o nejzajímavějších lokalitách Srí Lanky a Malediv pomocí zpracovaných tras včetně praktických rad pro individuálního turistu.
svět
Ukázky

Srí Lanka, Maledivy

100 Kč
Pod hradbou Himálaje
(2x)
O krásách i o leckdy kruté, méně známé tváři Nepálu pojednává kniha významného české fotografa-cestovatele Zdeňka Thomy, kterou napsal spolu se svou ženou a synem.
svět
Ukázky

Pod hradbou Himálaje

149 Kč
Sama blondýnka se toulá po Indii
(2x)
Dobrodružná reportáž ostřílené Cosmo cestovatelky nás zavede do Indie a odehrává se v místě nejzvláštnějším – v místě, kde hoří pohřební gháty a kde se zastavuje koloběh zrození – magickém a tajuplném Varánásí.
svět
Ukázky

Sama blondýnka se toulá po Indii

121 Kč