Nejprodávanější Kniha - září 2016

Sirotčinec slečny Peregrinové: Podivné město
(6x)
Sirotčinec slečny Peregrinové vtáhne čtenáře do imaginárního světa telepatie a časových smyček, cirkusových triků a vlkodlaků – do světa obydleného „podivnými“ dospělými, vrahounskými stvůrami a bizarními druhy zázračných zvířat.

Sirotčinec slečny Peregrinové: Podivné město

398 Kč
Klavírní školička

Klavírní školička pro děti 4-7 leté. Pedagogická publikace s metodickým návodem pro výuku předškolních a raně školních dětí na LŠU. Rozvíjení hudebnosti, základy notopisu a hry na klavír.

Klavírní školička

405 Kč
Aristokratka ve varu
(10x)
Situace Marie Kostkové z Kostky je zoufalá, protože denně potkává členy své bláznivé rodiny a k tomu několik střelených zaměstnanců „nejchudšího zámku v Čechách“, na němž největší událostí za posledních tři sta let byla svatba Helenky Vondráčkové!

Aristokratka ve varu

269 Kč
Faktor Churchill
(2x)
V životopise Winstona Churchilla podává autor se svým charakteristickým vtipem a pronikavostí podobiznu premiéra, který nebojácně vedl svůj národ do boje, přestože nenáviděl válku.
Ukázky

Faktor Churchill

422 Kč
Krajiny srdce
Víc než sedmdesát autorů a téměř dvacítku fotografů spojuje láska k zemi, která je jim domovem a provází je od dětství. Jejich vyznání jsou pozvánkou i průvodcem českou kotlinou i jejím pohraničními lesy, moravskými kopci i úvaly, slovenskými horami.

Krajiny srdce

340 Kč
Sirotčinec slečny Peregrinové: Knihovna duší
(6x)
Dětem ze sirotčince slečny Peregrinové se krátí čas. Nebezpečný šílenec zůstává na svobodě a jejich milovaná slečna Peregrinová je stále v nebezpečí... Na nebezpečnou záchrannou misi jsou nuceni se vydat Jakob Portman a Emma Bloom.

Sirotčinec slečny Peregrinové: Knihovna duší

439 Kč
Album etud 2
Výběr etud pro třetí stupeň technické vyspělosti provedly naše osvědčené klavírní pedagožky. Svazek obsahuje 37 cvičení autorů jako Czerny, Lemoine či Duvernoy včetně etud z klavírní školy Zdeňka Fibicha a Jana Maláta.

Album etud 2

161 Kč
Povaha změny
(1x)
Pohled různých odborníků - například Václava Cílka, Petra Pokorného, Jiřího Padevěta, Luboše Kropáčka, Dany Drábové a dalších na vybrané problémy dneška. Jednotlivé texty jsou věnovány klimatické změně, bezpečnostní situaci a mnohým dalším tématům.
Ukázky

Povaha změny

423 Kč
Nahá pravda
(12x)
Autoři kacířsky tvrdí, že jsme se stali obětí fikce: Zadlužení světa a neustálá honba za růstem jsou časovanou bombou, která hrozí již brzy vybuchnout. Podrobují zdrcující kritice naše politiky, kteří z nás sami záměrně dělají poslušné ovce.
Ukázky

Nahá pravda

254 Kč
Sára. Kniha první
(6x)
Sára je plachá, uzavřená desetiletá dívka, která není příliš šťastná. To všechno se změní, když potká Šalamouna, moudrou nadpozemskou sovu, která jí ukáže, jak se na svět dívat jinak.

Sára. Kniha první

195 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>