Nejprodávanější Kniha nebo Mapa v roce 2016
detektivky

Čarodějka z Marstrandu

Druhý díl ze série příběhů s kriminální inspektorkou Karin Adlerovou. Na Marstrandském ostrově, poblíž Carlstenské pevnosti, se našlo bezhlavé tělo. Ještě téhož dne dojde ve městě k dalšímu příšernému nálezu...

detektivky

Čarodějka z Marstrandu

179 Kč
Případ Bílá skála
Detektivní román Případ Bílá skála je nejen detektivní, ale také psychiatrický. Klasičtí hrdinové zde nejsou. Začíná pátrání, které nás zase jednou ubezpečí, že nic v psychiatrii ani v životě nestojí jenom samo o sobě.
detektivky

Případ Bílá skála

81 Kč
JFK 35 - Vlci severu
Na přátele se nezapomíná. John F. Kovář musí na dalekém severu, v srdci Aljašky, najít starou agenturní základnu. JFK se musí na cestě za záchranou života přítele vypořádat s lidskou chátrou nazývanou poctivými obyvateli Aljašky krutými vlky severu.
detektivky

JFK 35 - Vlci severu

152 Kč
Norsko v noci
Norsko v noci, pozoruhodný debut s nezapomenutelným hlavním hrdinou, vypráví o posledním dobrodružství muže, který se stále ještě snaží vyrovnat s tragédiemi, které mu život přinesl.
detektivky

Norsko v noci

332 Kč
V srdci moře
Autor s dokumentární přesností a románovou poutavostí vypráví neuvěřitelný příběh o hranicích lidských možností, odvaze, víře a osudových rozhodnutích, historicky zasazený do období rozmachu velrybářství a největší slávy velrybářského ostrova.
detektivky
Ukázky

V srdci moře

299 Kč
Wilsonov - 15%
Roku 1923 dojde v židovské čtvrti Wilsonov ke čtyřem brutálním vraždám. Bezradná policie na pomoc povolá newyorského detektiva Aarona Fooda.
detektivky

Wilsonov

99 Kč
84 Kč
Živí a mrtví
(1x)
Čtivá válečná novela bosensko-chorvatského spisovatele Josipa Mlakiće přináší českému čtenáři ojedinělý pohled na část jugoslávské války. Je zachycen velkou měrou autobiograficky. Příběh byl zfilmován.
detektivky

Živí a mrtví

80 Kč
Černý démant
Třetí detektivní román spisovatele, novináře a politologa Martina Walkera a jeho hrdiny, policisty Bruna. Příběh se odehrává v St Denis, městečku v nádherné krajině francouzského jihozápadu, kde si lidé dovedou užívat dobrého jídla a pití.
detektivky

Černý démant

268 Kč
Instinkt dravce - 43%
(3x)
V pečovatelském domě v Oslu je nalezena mrtvá stařenka, které vrah do očí zarazil její vlastní pletací jehlice.
detektivky

Instinkt dravce

148 Kč
84 Kč
Smrt pana fotografa
(1x)
Slavný fotograf Záviš Holý je nalezen s roztříštěnou hlavu v masážním salónu. Vražedná zbraň: objektiv jeho vlastního fotoaparátu. Ostře sledovaného případu se ujímá kapitán Petříček z pražské kriminálky.
detektivky
Ukázky

Smrt pana fotografa

116 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 124 položek
<< < 1 .. 10 11 12 13 > >>