Nejprodávanější e-knihy v roce 2016
architektura

Vyšehradský hřbitov - 20%
Autor se v knize "Vyšehradský hřbitov" pokusil o jakýsi výběr 164 snad nejzajímavějších jmen z osobností pohřbených na tomto hřbitově. U každého ze slavných nebožtíků uvádí několik slov o jeho životě a osudech.
architektura
Ukázky

Vyšehradský hřbitov

49 Kč
39 Kč
Historické omítky - 20%
Výjimečnost této knihy spočívá v komplexním pohledu na problematiku historických omítek. Kniha se věnuje vývoji omítek od nejstarších dob, až po moderní hmoty a technologie, které pomáhají při rekonstrukcích a sanacích omítek.
architektura
Ukázky

Historické omítky

254 Kč
203 Kč
Architektura - 20%
(1x)
Terminologie architektury v obrazech. I tak by se dala nazvat názorná a přehledná publikace, zaměřená na historii architektury v našich zemích.
architektura
Ukázky

Architektura

407 Kč
326 Kč
Slovníček výtvarného umění a architektury - 20%
(1x)
"Slovníček" je přehledným a stručným průvodcem po pojmech z výtvarného umění a architektury. Obsahuje výklad 150 pojmů, od "Abstraktního umění" až po "Žánrové umění".
architektura
Ukázky

Slovníček výtvarného umění a architektury

45 Kč
36 Kč
Rodinný dům ze všech stran - 20%
(1x)
Autor přináší populární formou základní informace o výstavbě rodinného domu, přitom čtenáře nezahlcuje čísly a paragrafy. Celkovou čtivost podpoří i barevné žánrové ilustrace a fotografie cca 15 - 25 zdařilých rodinných domů soudobé produkce.
architektura
Ukázky

Rodinný dům ze všech stran

297 Kč
238 Kč
Interiér - 20%
Pro naši pohodu a načerpání nových sil je důležitý odpočinek, a ten je nejlepší tam, kde se cítíme dobře. Ať už volíme venkov či město, bydlíme v bytě, v domě či celoročně na chalupě, je nutné zajistit funkční provoz obytného prostoru.
architektura
Ukázky

Interiér

254 Kč
203 Kč
Architektura - historie - umění - 20%
Kniha je určena zájemcům o historii, učitelům, studentům gymnázií a vysokých škol a široké veřejnosti.Víceoborová publikace, která přináší pohled na vývoj evropské civilizace, evropského myšlení (filosofie) a na přímý dopad tohoto myšlení na architekturu.
architektura
Ukázky

Architektura - historie - umění

339 Kč
271 Kč
Lidová architektura - 20%
Druhé, přepracované vydání základní slovníkové encyklopedie, které podává vyčerpávající a systematicky utříděný pohled na české a slovenské lidové stavitelství.
architektura
Ukázky

Lidová architektura

467 Kč
374 Kč