Nejprodávanější e-knihy v roce 2016
kuchařky

Citlivá kuchyně: aneb štíhle, zdravě, bez alergie, bezlepkově, bez mléka, bez chemie, i pro začátečníky, a úžasně chutně! - Markéta Šichtařová
(3x)
Citlivá kuchyně není žádná "obyčejná kuchařka", kterých jsou stovky. Autorka, známá publicistka, má s citlivou kuchyní bohaté zkušenosti. Provází vás knihou se svým tradičním suchým humorem a nadhledem a nešetří historkami ze života.
kuchařky
Ukázky

Citlivá kuchyně

248 Kč
Jídlo na prvním místě: Vyzkoušejte Whole30 a změňte svůj život k nepoznání aneb paleo mýtů zbavené - Melissa a Dallas Hartwigovi
To, co se dozvíte v této mimořádné knize, zní jako zázrak. Obnova sil, lepší trávení, zbavení se zdravotních problémů a jen tak mimochodem optimalizace hmotnosti.
kuchařky
Ukázky

Jídlo na prvním místě

259 Kč
Kniha o medovině - Libor Dupal
Publikace obsahuje teoretické a praktické informace o výrobě medových vín, historický přehled výroby medoviny u nás, přehled receptur.
kuchařky
Ukázky

Kniha o medovině

99 Kč
Umění francouzské kuchyně - Julia Childová, Simone Becková, Louisette Berthollová
(3x)
Světoznámá bible kulinářského umění a základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně.
kuchařky
Ukázky

Umění francouzské kuchyně

298 Kč
Staročeské umění kuchařské - Čeněk Zíbrt
(1x)
Nové revidované vydání impozantního a dodnes nepřekonaného díla kuchařské historika dr. Čeňka Zíbrta.
kuchařky
Ukázky

Staročeské umění kuchařské

121 Kč
Jak se vařívalo kdysi a jak dnes, A-Ž: komplet - Jaroslav Vašák
(3x)
Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl?
kuchařky
Ukázky

Jak se vařívalo kdysi a jak dnes, A-Ž

199 Kč
1001 receptur cocktailů - Miloš Tretter
Tato mezinárodně ceněná a originální kniha na světovém trhu v oboru barmanství je určena jak profesionalním barmanům, tak i laikům.
kuchařky
Ukázky

1001 receptur cocktailů

95 Kč
Příručka jadranské snoubenky - Blanka Čechová
(4x)
Příběh lásky mezi Češkou a Chorvatem, proložený skvělými recepty ze slunné Dalmácie.
kuchařky
Ukázky

Příručka jadranské snoubenky

119 Kč
Česká kuchyně za dob nedostatku - Čeněk Zíbrt
Vaření z lokálních, původních zdrojů, s prázdnou kapsou a hlavou plnou ideálů. Desítky receptů pro všechny zájemce o kuchyni.
kuchařky
Ukázky

Česká kuchyně za dob nedostatku

121 Kč
Znalcem vína za 24 hodin - Robinson Jancis
Kritička vín Jancis Robinson, držitelka Řádu britského impéria a mnohých žurnalistických ocenění, přispívající pravidelně do Financial Times, udělá znalce z každého.
kuchařky
Ukázky

Znalcem vína za 24 hodin

152 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 24 položek
1 2 3 > >>