Nejprodávanější audioknihy na CD v roce 2016

Cesta na jitřní
(1x)
Výběr z Čepových próz sleduje sice částečně autorův vlastní výbor povídek, který vyšel v roce 1944 s názvem Sestra úzkost, byl ale především veden subjektivně. Audio CD MP3

Cesta na jitřní

161 Kč
Čarodějka z Portobella
(2x)
V tomto příběhu a jeho napínavé zápletce pracuje Paulo Coelho s tématem ženské síly, lásky, hledání vlastního já a zpřístupnění se energiím světa.

Čarodějka z Portobella

269 Kč
Eldest
(3x)
Druhý díl tetralogie Odkaz Dračích jezdců.
Šíří se temnota, přichází beznaděj, vládne zlo...

Eldest

314 Kč
Norské dřevo
(8x)
Exotika, milostné vztahy, nespoutaný sex, studentský život, ale také studentské bouře na konci 60 let v Tokiu, – to vše lze v románu Norské dřevo nalézt.

Norské dřevo

269 Kč
Písečný muž
(9x)
Kdo zastaví severského Hannibala Lectera? Tentokrát si pro sebe pozornost posluchačů ukradne nejen dávné trauma komisaře, ale především enigmatický Jurek Walter připomínající Hannibala Lectera – až na to že své oběti nejí k večeři.

Písečný muž

287 Kč
Ztracený symbol
(4x)
Strhující příběh se symbologem Robertem Langdonem. Tentokrát se celý příběh odehrává v USA, a to konkrétně v jeho hlavním městě Washingtonu D. C.

Ztracený symbol

359 Kč
Čeština extra
Příručku Čeština extra doplňuje sada tří tradičních audio CD. Obsahuje 246 nahrávek rodilých mluvčích, které mohou rovněž sloužit jako audioklíč k jednotlivým cvičením.

Čeština extra

44 Kč
Příběhy pro potěchu duše
Soubor krátkých příběhů ze života, malých podobenství, bajek a zamyšlení vede čtenáře k uvažování, přináší jim naději, povzbuzení, radost i poučení a klade jim otázky týkající se lidského jednání, způsobu života a vzájemných lidských vztahů.

Příběhy pro potěchu duše

224 Kč
Ucho
Příběh o ochromujícím strachu a lámání charakterů. Rozhlasová verze divadelní hry Lenky Procházkové podle scénáře Jana Procházky ke slavnému trezorovému filmu Ucho.

Ucho

89 Kč
Jánošíci s těžkou hlavou
(1x)
Audio podoba česko-slovenského bestselleru, který je patrně prvním seriózním průřezem života našich sousedů na Slovensku od cestopisů Boženy Němcové vydaných daných před 150 lety.

Jánošíci s těžkou hlavou

83 Kč
Zobrazuji 241 - 250 z 252 položek
<< < 1 .. 23 24 25 26 > >>