Nejprodávanější audioknihy na CD v roce 2016

Toulky českou minulostí 451-500
(1x)
Pozoruhodný pokus o moderní, dokumentárně bohatý a čtenářsky přitažlivý výklad zásadních událostí českých dějin v audioformě.

Toulky českou minulostí 451-500

254 Kč
Za trochu lásky
Z profilů významných žen v životě J. Vrchlického je vytvořen zajímavý psychologický obraz této osobnosti české literatury. Dílo má rovněž dokumentační hodnotu a je v něm užito citací z Vrchlického básní. Interpretují Miloš Hlavica a Růžena Merunková.

Za trochu lásky

89 Kč
Lolita
(4x)
Výstřední zpověď čtyřicátníka Humberta Humberta o jeho zničující erotické posedlosti kouzlem „nymfičky“ Dolores Hazeové vzbudila krátce po svém vzniku bouři odporu i nemístná očekávání, aby pak zajistila svému autorovi celosvětový věhlas.

Lolita

305 Kč
Nelinka a Jezero nádherných ploutví

Audiokniha pro děti a pro radost. Dobrodružství šestileté Nelinky a jejího plyšového zajíce Zajdy, který ožívá, když se dospělí nedívají, vás zavede do kouzelné země, kde je možné úplně vše.

Nelinka a Jezero nádherných ploutví

171 Kč
Vyzvědačka
V Coelhově audioknize Vyzvědačka ožívá skutečný příběh Maty Hari, slavné kurtizány obviněné ze špionáže, která byla před sto lety popravena pro velezradu. Mata Hari byla tanečnice, šokující a těšící publikum za první světové války, a stala se důvěrni

Vyzvědačka

269 Kč
Zimní meditace DELUXE
Nejnovější meditační cd Miloše Matuly Zimní meditace navozuje atmosféru melancholické a zároveň i romantické zimy, avšak najdeme zde i dvě meditace/modlitby známého spisovatele a Toltéka Miguela Ruize z jeho knihy Čtyři dohody.

Zimní meditace DELUXE

441 Kč
Zlobilky

Veselé poslouchánky o zlobivých holčičkách. Byly jednou holčičky a ty moc a moc zlobily. Jedna si pořád vymýšlela, že ji něco kousne, druhá se nechtěla mýt, jiná stále na někoho neslušně ukazovala. Další se toulaly, bály se a byly strašné...

Zlobilky

179 Kč
Klofáci

Michal Souček a Filip Fialka popáté a naposledy!!! Jako Puntíkáři, Duchaři, Kouzláci a Bouráci zůstali nerozluční kamarádi při zachraňování spolužáků, psů, rodičů, skautů, školy i kouzelníků.

Klofáci

242 Kč
Popoupo aneb Podivuhodná pouť pouští
Audioverze úspěšného knižního titulu.

Popoupo aneb Podivuhodná pouť pouští

206 Kč
Sběratel kostí
(1x)
Vraha, co se nedá chytit, odhalí jedině detektiv, který se nemůže hýbat.

Sběratel kostí

269 Kč
Zobrazuji 221 - 230 z 252 položek
<< < 1 .. 21 22 23 24 25 26 > >>