Nejprodávanější tituly v roce 2016
psychologie

Muž, který si pletl manželku s kloboukem a jiné klinické povídky - 11%
Oliver Sacks je dnes snad nejslavnější neuropsycholog na světě. Jeho „klinické povídky“ nejsou jen nezúčastněné kazuistiky kuriózních případů.
psychologie

Muž, který si pletl manželku s kloboukem a jiné klinické povídky

323 Kč
287 Kč
Mít vše hotovo - 11%
(2x)
David Allen vás nenaučí zorganizovat si pracovní úkoly proto, abyste mohli pracovat více. Právě naopak! Zavedením metodologie GTD do vašeho pracovního života zefektivníte práci, získáte volný čas, zbavíte se stresu a zklidníte svoji mysl.
psychologie

Mít vše hotovo

395 Kč
351 Kč
Kudy do pohody - 11%
Kniha je čtivá, praktická a čtenáři v ní najdou snadno použitelné návody. Textem je provází pan Zkoumal. Jak napovídá jméno, je to člověk zvídavý a nesnáší fráze. Autorovi nedovolí, aby z této knihy udělal seznam.
psychologie
Ukázky

Kudy do pohody

89 Kč
79 Kč
Na čem si stojím... - 11%
(1x)
Román lékaře, který se po úrazu stal pacientem a tuto novou roli popsal s profesionální autentičností. Neurolog po těžkém úrazu, kdy došlo k porušení nervového systému, ztratil cit v noze. Vypovídá o rozsahu lidského trápení, o hranicích našeho "já".
psychologie

Na čem si stojím...

163 Kč
145 Kč
Umělcova cesta - 11%
(3x)
Umělcova cesta nabízí vzrušující metodu, jejíž pomocí lze odstranit tvůrčí blok v jakékoli umělecké činnosti.
psychologie

Umělcova cesta

320 Kč
284 Kč
Pravidla pozitivního sobectví - 11%
Buďte spokojenější s deseti pravidly pozitivního sobectví! A zkrátka nepřijdou ani vaši blízcí. Pozitivní sobectví vychází z myšlenky, že pokud máme být nějak prospěšní svému okolí, musíme v první řadě umět pečovat sami o sebe.
psychologie

Pravidla pozitivního sobectví

179 Kč
159 Kč
Psychomagie - 11%
(2x)
Jsme nemocní. I když navenek můžeme překypovat zdravím, každý si v sobě nese nějaké trauma – nejčastěji z útlého dětství – které mu brání plně se realizovat a vést šťastný a plnohodnotný život.
psychologie

Psychomagie

312 Kč
278 Kč
Síla introvertů - 11%
(2x)
Konečně kniha, která se zabývá vnímavou polovinou lidí – introverty - se všemi jejich silnými stránkami a bariérami v komunikaci s druhými i sebou samými.
psychologie

Síla introvertů

269 Kč
239 Kč
Erkenne dein Ziel - 11%
Německá verze nejúspěšnější knihy Zdeňky Jordánové Poznej svůj cíl. Kniha vypráví o životních souvislostech a upozorňuje na základní úkol každého člověka - projevit se! Populárně-psychologický rádce.
psychologie

Erkenne dein Ziel

297 Kč
264 Kč
Svobodná vůle - 20%
(2x)
Existence svobodné vůle je natolik přesvědčivá iluze, že lidé jednoduše odmítají uvěřit, že by tomu mohlo být jinak. Sam Harris ve své knize kombinuje poznatky neurovědy a psychologie, aby tuto iluzi s konečnou platností odmítl.
psychologie
Ukázky

Svobodná vůle

64 Kč
51 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 325 položek
<< < 1 2 3 4 .. 33 > >>