Nejprodávanější e-knihy v roce 2016
kuchařky

Česká kuchyně za dob nedostatku - 20%
Vaření z lokálních, původních zdrojů, s prázdnou kapsou a hlavou plnou ideálů. Desítky receptů pro všechny zájemce o kuchyni.
kuchařky
Ukázky

Česká kuchyně za dob nedostatku

121 Kč
97 Kč
Znalcem vína za 24 hodin - 20%
Kritička vín Jancis Robinson, držitelka Řádu britského impéria a mnohých žurnalistických ocenění, přispívající pravidelně do Financial Times, udělá znalce z každého.
kuchařky
Ukázky

Znalcem vína za 24 hodin

152 Kč
122 Kč
Mlsné čenichání - 20%
Kniha psaná brutálním jazykem okraje velkoměsta si hraje s chutěmi i češtinou ale i s literárními styly ba co i s etnickými a kulturními rozdíly. Kuchařku zaměřenou na Balkán a Blízký východ napsali dva sousedi podle toho, co si doma sami vaří.
kuchařky
Ukázky

Mlsné čenichání

121 Kč
97 Kč
Vše o uzení - 20%
Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě.
kuchařky
Ukázky

Vše o uzení

169 Kč
135 Kč
Sportovní výživa - 20%
Získejte energii, ovládněte stres, vybudujte svaly, spalte tuk a zvyšte svou výkonnost. Celosvětově oblíbená kniha je ve svém třetím, doplněném vydání ještě lepší než dříve!
kuchařky
Ukázky

Sportovní výživa

339 Kč
271 Kč
From fatman to ironman - 20%
Chcete zhubnout, udělat něco pro sebe, ale hledáte motivaci? Nevěříte reklamám na hubnutí, které slibují zázraky? Pochybujete o fotkách zázračně zhubnutých lidí? Přečtěte si pravdivý příběh o muži, který dokázal kompletně změnit sebe i své návyky.
kuchařky
Ukázky

From fatman to ironman

89 Kč
71 Kč
Babiččiny pochoutky - 20%
Poctivé starodávné recepty od babičky spisovatelky Romany Szalaiové. Babička Antonie žila v letech 1915 až 2009. Její recepty jsou proložené vyprávěním o ní.
kuchařky
Ukázky

Babiččiny pochoutky

45 Kč
36 Kč
Čaj jako životní styl - 20%
(1x)
Naučte se spolu s námi přípravu a servírování čajů tak, jak to dělají lovci v Jižní Americe či arabští kočovníci a mniši v Tibetu. Zjistíte, co je jedinečného na české čajové kultuře, a možná se i pro vás stane pití čaje důležitou součástí života.
kuchařky
Ukázky

Čaj jako životní styl

127 Kč
102 Kč
Raw food jako zážitek - 20%
V této knize najdete nejen informace o základech živé stravy, ale i přehled surovin pro přípravu raw stravy, jejich vhodné kombinace, tipy a návody, jaké vybavení zvolit do své zdravé kuchyně.
kuchařky
Ukázky

Raw food jako zážitek

254 Kč
203 Kč
Magická kuchařka - 20%
Nehledejte zde návody k výrobě alchymistických elixírů. Tahle kniha vás zavede do tajemně zakouřené černé kuchyně našich prababiček, do barokní a středověké vesnice, aby vám ukázala, že příprava jídla byla rituálem, udržujícím prosperitu rodu i řád světa.
kuchařky
Ukázky

Magická kuchařka

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 31 položek
<< < 1 2 3 4 > >>