Nejprodávanější audioknihy na CD v roce 2016
detektivky

Stalker - 11%
(4x)
Poslední díl řady s Joonou Linnou vychází opět v intenzivním podání Pavla Rímského, jehož hlas už k sérii neodmyslitelně patří.
detektivky

Stalker

314 Kč
279 Kč
Usměvavý muž - 11%
(4x)
Poté, co komisař Kurt Wallander při výkonu služby zabil člověka, podléhá existenciální krizi, utápí v depresích a nezadržitelně propadá alkoholu. Nakonec se rozhoduje definitivně odejít od policie.
detektivky

Usměvavý muž

314 Kč
279 Kč
Vánoční příběhy Sherlocka Holmese - 11%
Druhého dne Vánoc se doktor Watson vydal popřát Sherlocku Holmesovi vše nejlepší a našel ho, jak zkoumá ošuntělý, prstěný tvrďák, který nalezl poslíček Peterson na ulici společně s tučnou vánoční husou.
detektivky

Vánoční příběhy Sherlocka Holmese

134 Kč
119 Kč
Netopýr - 11%
(7x)
První román ze série případů Harryho Holea, ve kterém nekonvenční kriminalista odjíždí do Sydney sekundovat místní policii při vyšetřování. Kniha získala řadu ocenění a odstartovala dráhu Joa Nesboho k dnešní pozici hvězdy světové krimi.
detektivky

Netopýr

296 Kč
263 Kč
5x Tom Ripley - 11%
Nenávidí zločin, pokud ho k němu jeho ctižádost nedonutí. Audioverze úspěšných detektivních románů Patricie Highsmithové.
detektivky

5x Tom Ripley

314 Kč
279 Kč
Sherlock Holmes - Vyděrač / Žlutá tvář - 11%
Sherlock i Dr. Watson vstoupí do případu proslulého londýnského podvodníka a vyděrače. Když vše skončí jeho smrtí, nemají nejmenší důvod prozradit jméno vraha. Žena pana Munro tajně navštěvuje podivného pána se žlutou tváří v tajemném domě.
detektivky

Sherlock Holmes - Vyděrač / Žlutá tvář

224 Kč
199 Kč
Mrtvá šelma - 6%
Detektivka od legendy české fantastiky Jiřího W. Procházky a Kláry Smolíkové, oblíbené autorky populárně naučných knih pro děti. Autorská dvojice spojila své síly a čtenáře tedy čeká napětí, akce, svérázný humor i promyšlený příběh.
detektivky

Mrtvá šelma

212 Kč
199 Kč
Červenka - 11%
(7x)
Neústupný detektiv se potýká s tragickým dědictvím norské minulosti, zradou ve vlastních řadách, abstinencí i láskou. Třetí případ Harryho Holea vychází jako audiokniha poprvé současně s vydáním českého překladu románu Červenka.
detektivky

Červenka

269 Kč
239 Kč
Dívka, která kopla do vosího hnízda - 6%
(3x)
Závěrečný díl trilogie Milénium bezprostředně navazuje na díl druhý… Mikael Blomkvist najde na Zalaščenkově statku postřelenou Lisbeth Salanderovou spolu s těžce zraněným Alexandrem Zalaščenkem… Lisbeth plánuje pomstu.
detektivky
Ukázky

Dívka, která kopla do vosího hnízda

280 Kč
263 Kč
Pán ohně - 11%
(4x)
Čínský detektiv Li Jen pátrá spolu s americkou soudní lékařkou Margaret Campbellovou po vrahovi vysoce postaveného vládního vědce, jehož děsivě ohořelá, doutnající mrtvola byla nalezena v pekingském parku.
detektivky

Pán ohně

251 Kč
223 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 39 položek
<< < 1 2 3 4 > >>