Nejprodávanější tituly v roce 2016
dobrodružství

Robinson Crusoe - 14%
(1x)
Komiksová adaptace slavného románu anglického spisovatele Daniela Defoea je určena dětem od 9 let. Strhující děj, výstižné ilustrace a forma obrázkového románu nadchne každé dítě a čtení se tak pro něj stane velkou zábavou.
dobrodružství

Robinson Crusoe

148 Kč
127 Kč
Leonardo da Vinci - 11%
Ve Florencii kvete umění, ale také tu zuří boj o moc mezi rodem Medicejských a Pazziů. Bára se do něj zaplete úplně nevědomky - tajný vzkaz určený jednomu z Medicejských se totiž omylem ocitne právě u ní.
dobrodružství

Leonardo da Vinci

224 Kč
199 Kč
Příšerné příběhy strýce Montaguea - 20%
(7x)
Strýc Montague žije osaměle, jen se svým tajuplným sluhou. Třebaže cesta k jeho ponurému starému domu vede hlubokým strašidelným lesem, malý Edgar svého příbuzného rád navštěvuje. Strýc má totiž nepřebernou zásobu hrůzostrašných historek.
dobrodružství
Ukázky

Příšerné příběhy strýce Montaguea

169 Kč
135 Kč
Temný pán 3 - Navěky po škole - 6%

Kdy už bude konečně všemu utrpení konec?! Temný pán i jeho pozemští kamarádi Suz a Chris jsou konečně zase zpátky na Zemi, jenže s nimi také démon Gargon a paladin Rufino.

dobrodružství

Temný pán 3 - Navěky po škole

236 Kč
222 Kč
20 000 mil pod mořem - 14%
Pro čtenáře od 9 let jsme připravili komiksové vydání známého dobrodružného románu Julese Verna, kterého díky jeho fascinujícím příběhům mnozí označují za zakladatele sci-fi literatury.
dobrodružství

20 000 mil pod mořem

185 Kč
159 Kč
Bratrstvo - Kniha pátá - Hora štírů - 11%
Araluenský král Duncan má pro Hala a bratrstvo Volavek naléhavý úkol.
dobrodružství
Ukázky

Bratrstvo - Kniha pátá - Hora štírů

359 Kč
319 Kč
The Adventures of Huckleberry Finn - 11%
Mark Twain’s brilliant 19th-century novel has long been recognized as one of the finest examples of American literature. It brings back the irrepressible and free-spirited Huck, first introduced in The Adventures of Tom Sawyer.
dobrodružství

The Adventures of Huckleberry Finn

386 Kč
343 Kč
Pohádky o ježibabách a divných věcech - 11%
Autorské pohádky brněnského spisovatele a výtvarníka, bohatě ilustrované.
dobrodružství

Pohádky o ježibabách a divných věcech

279 Kč
248 Kč
Amélie a duchové - 11%
(2x)
Dům na břehu Vltavy už vůbec není zapomenutý a tmavý. Žije v něm Markéta, která sní o tom, že bude zpěvačkou, a Amélie, která by se zpěvačkou také ráda stala, kdyby ovšem nebyla duch. Ale mohou duchové zpívat lidem? Mohou se duchové zamilovat?
dobrodružství

Amélie a duchové

179 Kč
159 Kč
Mezi piráty - 11%
Až do téhle chvíle si Bára myslela, že v drnových domečcích žijí jen hobiti. Díky atlasu zjistila, že tak v minulosti žili i Islanďané. Zatímco v Evropě zuří třicetiletá válka, obyvatelé malého ostrůvku u islandského pobřeží mají jiné starosti.
dobrodružství

Mezi piráty

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 40 položek
<< < 1 2 3 4 > >>