Nejprodávanější tituly v roce 2016
dobrodružství

Temný pán 2 - Zloduch v nesnázích - 6%
U devíti pekel! Temný pán, největší ničitel a nejvyšší vládce Temnokraje, který je momentálně nucen přebývat v těle ubožáckého pozemského kluka, musí čelit dalším nesnázím.
dobrodružství
Ukázky

Temný pán 2 - Zloduch v nesnázích

253 Kč
238 Kč
Vinnetou I. - 11%
Nejslavnější indiánský příběh o přátelství, čestnosti a odvaze náčelníka Apačů Vinnetoua a jeho bílého bratra Old Shatterhanda se u nás stal legendou. Text vychází v nezkrácené podobě ve třech svazcích s obálkami Gustava Kruma.
dobrodružství

Vinnetou I.

242 Kč
215 Kč
Plants vs. Zombies:T rávogeddon - 11%
Populární hra Plants vs. Zombies konečně i v podobě komiksu! Ubrebtaný cvok Dave se snaží pomoct své neteři Patrice a jejímu kamarádovi Natovi odrazit invazi zombií, která postupně zaplavuje poklidné městečko.
dobrodružství

Plants vs. Zombies:T rávogeddon

152 Kč
135 Kč
Smrt kouzelného džina - 11%
Naši přátelé – Hanka, Sváťa a Rafael tráví část prázdnin v útulku pro nemocné magické tvory, kde si odpykávají školní trest. Trest přijali dobrovolně a s nadšením.
dobrodružství

Smrt kouzelného džina

224 Kč
199 Kč
Obléhání Macindawu - 11%
(1x)
Kde najde Will v rozvráceném severním lénu bojovníky, které potřebuje, aby dobyl zpět hrad ovládaný sirem Kerenem a jeho tlupou zločinců a osvobodil Alyss ze zajetí?
dobrodružství

Obléhání Macindawu

296 Kč
263 Kč
Trillion, trojhlavý lev - 11%
Poslední díl druhé série! Čeká Toma konečné vítězství? Trojhlavý lev je poslední a nekrutější netvor, který stráží zlaté boty, poslední část kouzelné avantijské zbroje.
dobrodružství

Trillion, trojhlavý lev

134 Kč
119 Kč
Hadí talisman - 20%
Dobrodružná fantasy, odehrávající se možná ještě mezi neandrtálci, možná již mezi cromagnonci. Průzkumná výprava je přepadena a pobita, zachrání se jediný mladík, který je na své první výpravě.
dobrodružství
Ukázky

Hadí talisman

79 Kč
63 Kč
Naruto 11: Zapálený učedník - 11%
V mezičase před závěrečným turnajem potkává Naruto podivného chlapíka, ze kterého se vyklube Ropuší mudrc. S přímočarostí sobě vlastní se Naruto rozhodne, že pod ním chce studovat, a aby toho dosáhl, neváhá použít své nejzákeřnější triky.
dobrodružství

Naruto 11: Zapálený učedník

206 Kč
183 Kč
Vango - 11%
(5x)
Vango je tajuplný hrdina, který se snaží rozluštit záhady obestírající jeho život.
dobrodružství
Ukázky

Vango

495 Kč
440 Kč
Snílci - 11%
(1x)
Zázračný svět plný skřítku, mluvících stromů, rytířů a pannen v nouzi se zde stává dějištěm iniciačního příběhu o trnitém putování ke zralosti.
dobrodružství

Snílci

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 40 položek
<< < 1 2 3 4