Nejprodávanější tituly v roce 2016
romantika

Pravidlo průšvihu - 20%
(1x)
Evě se blíží čtyřicítka a nemůže si stěžovat. Chystá velkou oslavu, hýří plány a těší se, že teď to v jejím životě bude ještě velkolepější než dosud.
romantika
Ukázky

Pravidlo průšvihu

189 Kč
151 Kč
Sára - 20%
(7x)
Příběh nás přenese do života krásné zpěvačky Sáry a jejího talentovaného syna Davida. Život se neodvíjí zcela podle jejích představ. Všechno vypadá složitější, než se původně zdálo. Některé události však předčí její nejsmělejší sny.
romantika
Ukázky

Sára

99 Kč
79 Kč
Lásky a strasti - 20%
Lásky a strasti je románový debut již zkušené spisovatelky. Dramatický, strhující a mnoha dialogy zpestřený děj se odehrává částečně v USA.
romantika
Ukázky

Lásky a strasti

79 Kč
63 Kč
Panoptikum české
(1x)
Panoptikum české je volným pokračováním Tajné knihy, na rozdíl od ní však nevypráví o lásce. Jde o jakési zápisy o skandálu, který se kolem Tajné knihy strhl.
romantika

Panoptikum české

127 Kč
Brusinky - 11%
Kniha fejetonů, jejichž tématem jsou většinou muži, soužití s nimi, partnerství, přátelství a rodičovství. Hlavní linií knížky je láska a sexuální přitažlivost, což s nadhledem a vtipem ilustrují kresby Mišo Dúhy.
romantika

Brusinky

224 Kč
199 Kč
Jíst, meditovat, milovat - 20%

Pouť mladé dámy za pozemskými i duchovními rozkošemi napříč Itálií, Indií a Indonésií… Nové, doplněné vydání knižního (a filmového) bestselleru.

romantika
Ukázky

Jíst, meditovat, milovat

212 Kč
170 Kč
O fous líp - 11%
Nikdy není pozdě mít se ráda.
romantika

O fous líp

269 Kč
239 Kč
Vzpoura plyšového medvídka - 20%
(2x)
Jitka musí skousnout nevěrníka i ponižující výběrové řízení, které vede její spolužačka Dana. Ta dává Jitce nepokrytě najevo, co si o jejích ne/schopnostech myslí...
romantika
Ukázky

Vzpoura plyšového medvídka

149 Kč
119 Kč
Nataša - 11%
Žárlivost má mnoho tváří... Vždy však v partnerovi vyvolává pocity beznaděje, přináší slzy a bolest.
romantika

Nataša

296 Kč
263 Kč
Rusovláska - 20%
Když Tereza přijde o práci asistentky, přemýšlí, kde vzít rychle peníze na živobytí. Její přítel fotograf odjel dělat reportáž do zahraničí, a ona si musí poradit sama. Proto se nechá zaměstnat jako domina, ...
romantika
Ukázky

Rusovláska

129 Kč
103 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 73 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 8 > >>