Nejprodávanější tituly v roce 2016
romantika

Slunečnice - 11%
(4x)
Kristina má vytíženého muže, všetečnou dcerku i věčně tápající matku. Zkrátka takovou normální, spokojenou rodinu. A taky práci – vysněnou. Osud? Možná. Jenže mu to nestačí a obrátí naruby i život Kristiny.
romantika
Ukázky

Slunečnice

206 Kč
183 Kč
Prokletí ohně - 20%
"Česká Barbara Erskinová" vypráví svůj první příběh… Osud, kletbu, staletou nenávist… to všechno může zlomit láska. Příběh pro ženy.
romantika
Ukázky

Prokletí ohně

149 Kč
119 Kč
Cukr, káva, limonáda - 11%

Poutavý a napínavý román pro ženy, ve kterém to opět s muži není jednoduché. Láska proti rozumu, pocity proti předpisům. A vše nám ještě komplikují předsudky. Jedna terapeutická skupina, alternativní medicína i zákulisí profesionálního fotbalu.

romantika

Cukr, káva, limonáda

233 Kč
207 Kč
Dopis do ticha - 11%
Zdravotní sestra Linda, se dostává na operační sál sama jako pacientka. Při operačním výkonu je u ní odhalena jistá vada omezující naději na otěhotnění.
romantika

Dopis do ticha

224 Kč
199 Kč
Já a on - 11%
(1x)
Příběh hlavních hrdinů – Lenky a Michala – je vystavený na obrazech z manželského života. Dny všední se prolínají s těmi hezčími a hřejivějšími a s nimi se proměňují i protagonisté...
romantika

Já a on

296 Kč
263 Kč
Máma pro Veroniku - 11%
(1x)
Marie, sestra v nemocnici, žije v manželství, ve kterém je víc zla a smutku než hezkých chvil. Navzdory tomu však se svým mužem Petrem zůstává: nechce zradit své dívčí sny... a hlavně touží naplnit ten nejpodstatnější - mít dítě.
romantika

Máma pro Veroniku

296 Kč
263 Kč
Moje anglická babička - 20%
(2x)
Osud postaví Češku Johanku, která se chce odstěhovat za svým anglickým manželem Peterem do malé anglické vísky Kingscott, před nelehké rozhodnutí – pokud půjde za hlasem svého srdce, zanechá v Praze milovanou osmdesátiletou babičku Marii.
romantika
Ukázky

Moje anglická babička

269 Kč
215 Kč
Záměna - 20%
(6x)
Drobná překladatelka Vivien se celý život řídila chladnou logikou a práci prokládala péčí o svou jedinou žijící příbuznou. Když se však dostane do neřešitelné situace a musí zaplatit babičce operaci v soukromém sanatoriu, sáhne po zoufalém řešení ...
romantika
Ukázky

Záměna

149 Kč
119 Kč
Pomíjivost světla - 11%
Milostný příběh mezi jednonohým Alakarem Macodym a moderátorkou a básnířkou Vernou Albrechtovou je především magickou a ironickou poutí do vzpomínek obou milenců.
romantika

Pomíjivost světla

53 Kč
47 Kč
Rozum a cit - 11%
(2x)
Anglie na počátku 19. století vypadá jako krásný rozlehlý park s rodinnými sídly, v nichž žijí šťastní a laskaví lidé. Ale všechno není tak idylické, jak se zprvu jeví. Román v novém překladu Kateřiny Hilské.
romantika

Rozum a cit

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 73 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 8 > >>