Nejprodávanější knihy v roce 2016

Slza obrazem - 11%
(1x)
Autentická fotokniha skupiny Slza, ve které mají fanoušci kapely poprvé možnost poznat její členy nejen v záři reflektorů, ale i v jejich běžném životě a to díky unikátním fotografiím Jindry Kodíčka, jež jsou doprovázeny biografickými texty.

Slza obrazem

359 Kč
319 Kč
Žítkovské bohyně - 6%
(72x)
Další román Kateřiny Tučkové, autorky bestselleru Vyhnání Gerty Schnirch, je fascinujícím příběhem o ženské duši, magii a zasuté části naší historie.
Ukázky

Žítkovské bohyně

382 Kč
359 Kč
Lucemburská zahrada - 6%
(8x)
Román líčí sled událostí, které se přihodily hrdinovi v důsledku toho, že v okamžiku nesoustředěnosti položil ruku na nesprávné klávesy počítače a do vyhledávače napsal jedno slovo špatně. Kniha oceněná Magnésií Literou pro nejlepší knihu roku.

Lucemburská zahrada

229 Kč
215 Kč
Deníček moderního páru - 11%
(1x)
Kdo by neznal eskapády „moderního fotra“, které Dominik Landsman zachytil ve svých úspěšných Deníčcích? Nová kniha, kterou napsal společně s blogerkou a spisovatelkou Zuzanou Hubeňákovou, se pouští na stejnou půdu.

Deníček moderního páru

323 Kč
287 Kč
Koncept kontinua - 6%
(21x)
Autorka ve své světově proslulé knize vysvětluje, jak je potřeba zacházet s našimi dětmi, aby z nich vyrostly spokojení a samostatní lidé, kteří si nepotřebují „léčit“ své deprivace z dětství.

Koncept kontinua

168 Kč
158 Kč
Sirotčinec slečny Peregrinové: Knihovna duší - 11%
(6x)
Dětem ze sirotčince slečny Peregrinové se krátí čas. Nebezpečný šílenec zůstává na svobodě a jejich milovaná slečna Peregrinová je stále v nebezpečí... Na nebezpečnou záchrannou misi jsou nuceni se vydat Jakob Portman a Emma Bloom.

Sirotčinec slečny Peregrinové: Knihovna duší

439 Kč
390 Kč
Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti - 6%
(20x)
Opuštěný sirotčinec. Zvláštní sbírka velice podivných fotografií. To vše čeká na odhalení v nezapomenutelném románu, v němž se mísí fikce a fotografie ve vzrušující čtenářskou zkušenost.
Ukázky

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti

381 Kč
358 Kč
Tajný život stromů - Co cítí a jak komunikují - 11%
(1x)
Peter Wohlleben je nejznámějším lesníkem na světě a autorem bestselleru Tajný život stromů, který byl přeložen do více než čtyřiceti jazyků. Tato kniha je jeho příběhem. Nyní vychází v komiksovém zpracování.

Tajný život stromů - Co cítí a jak komunikují

404 Kč
359 Kč
Klavírní škola pro začátečníky - 11%
(2x)
Klavírní škola pro začátečníky, určená pro nejširší okruh žáků, představuje neustále pevný bod mezi pedagogickou literaturou pro klavír.

Klavírní škola pro začátečníky

296 Kč
263 Kč
Provazochodkyně - 6%
(4x)
Provazochodkyně přináší napínavou a velmi propracovanou sondu do složitých motivů idealismu a odvahy těch, kteří nepřestali bojovat ani poté, co druhá světová válka dávno skončila.
Ukázky

Provazochodkyně

339 Kč
319 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>