Nejprodávanější audioknihy na CD v roce 2016

Kvak a Žbluňk jsou kamarádi
(1x)
Úsměvné a hřejivé vyprávění o dvou kamarádech, zeleném žabákovi Kvakovi a hnědém ropušákovi Žbluňkovi. Audioknih v interpretaci Vojtěcha Dyka a Jakuba Prachaře.

Kvak a Žbluňk jsou kamarádi

212 Kč
Umění války
(4x)
Poslechněte si inspirativní rady pro taktické jednání s lidmi! Proslulé pojednání mistra Suna o válečném umění se těší neutuchajícímu zájmu i po více než dva a půl tisíci let, které uplynuly od jeho napsání.

Umění války

179 Kč
Ostrov šedých mnichů
(4x)
Detektivní příběh dvojnásobné držitelky ceny Jiřího Marka, tentokrát k poslechu! Na odlehlém holandském ostrově Schiermonnikoog s liduprázdnými písečnými plážemi bičovanými severním větrem zemřela v dunách za podivných okolností mladá žena...

Ostrov šedých mnichů

242 Kč
Muž z ostrova Lewis
(8x)

Fin Macleod se vrací na svůj rodný ostrov, z klidu jej však vytrhne nález mrtvého muže, který byl podle DNA příbuzný s otcem jeho dávné lásky Marsaili. Druhý díl trilogie Lewis.

Muž z ostrova Lewis

269 Kč
Lichožrouti se vracejí
(2x)
Nahrávka, jež vznikla podle knihy Pavla Šruta a Galiny Miklínové.

Lichožrouti se vracejí

229 Kč
Děs
Thriller Děs ve skvělé interpretaci Jiřího Žáka vnese do Vašeho života strach...

Děs

269 Kč
Maigret a jeho mrtvý

Nový případ, který vůbec poprvé vychází jako audiokniha! Jednoho únorového dopoledne vyruší komisaře na stanici podivný telefonát. „Odpusťte, prosím… Mé jméno by vám nic neříkalo. Neznáte mě, ale znal jste mou ženu Ninu… Haló! Musím vám to všechn

Maigret a jeho mrtvý

269 Kč
Rytíř Sedmi království
(2x)

Dlouho před tím, než Targaryenové ztratili Železný trůn... dlouho po tom, co přišli z Valyrie a sjednotili Sedm království... ale jen krátce po tom, co říši rozervala vedví a poničila Blackfyrova vzpoura... ...křižoval krajem potulný rytíř....

Rytíř Sedmi království

359 Kč
Sedmikráska - Staré německé pohádky

Kůže patří na buben, houslím strunky sluší, pohádka se povídá těm, kdo mají uši… Nechte na sebe promluvit podivuhodný svět starých pohádek – užijte si tucet známých i méně povědomých příběhů z různých dob a krajů Německa.

Sedmikráska - Staré německé pohádky

179 Kč
Cesta pravého muže
(8x)
Audio verze bestselleru Davida Deidy obsahuje nahrávku, jež je duchovním průvodcem pro muže aneb jak si poradit s výzvami, které před muže staví ženy, práce a sexuální touha.

Cesta pravého muže

199 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 252 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 26 > >>