Nejprodávanější knihy v roce 2016

Spočítej hvězdy
(3x)
Okupaci své země si kamarádky Annemarie a Ellen téměř neuvědomují až do chvíle, kdy Němci začnou v Dánsku pronásledovat Židy. Ellen je totiž Židovka a ocitá se v ohrožení života. Annemariini rodiče se rozhodnou malou kamarádku své dcery zachránit.
Ukázky

Spočítej hvězdy

219 Kč
Umění milovat
(2x)
Láska ve všech svých formách představuje základ tvořivé síly, aktivní péči o život, odpovědnost za život a úctu k životu. Praktický prožitek lásky má podobu čistě osobního zážitku, jenž může pociťovat pouze každý sám a ze svého nitra.

Umění milovat

224 Kč
Úzkost z ovlivnění
(1x)

Pojem vlivu či ovlivnění je inspirován především Nietzschem, Freudem, prorockými básněmi Williama Blakea a gnostickou teologií.

Ukázky

Úzkost z ovlivnění

233 Kč
Ze světa islámu
(2x)
Musilův pohled na vývoj islámu vychází z důvěrné znalosti životní praxe i postojů muslimů a v mozaice poznání má stále svou hodnotu.

Ze světa islámu

359 Kč
Bez léčby to jde
Práce se prostřednictvím vztahové perspektivy zaměřuje na proces, kterým procházejí osoby ukončující své užívání pervitinu bez podpory odborných zařízení.

Bez léčby to jde

185 Kč
Běžící Buddha
Světový bestseller tibetského duchovního vůdce, který běhá maratony.

Běžící Buddha

268 Kč
Dobře živeni
(1x)
Čeká na vás celkem 115 delikates a variací, vytvořených s požadavkem co nejmenší časové investice, zato s těmi nejvyššími požadavky na chuť a dodržení paleo zásad.

Dobře živeni

323 Kč
Snídaně u Florentýny
(1x)
Říká se: Snídani sněz celou, o oběd se poděl s přítelem a večeři přenech nepříteli. Když budete vařit podle této kuchařky, půjdete si pro nášup ke snídani a rozhodně se nebudete chtít dělit o svůj oběd.
Ukázky

Snídaně u Florentýny

494 Kč
Mizící hmyzíci
Království růží postihlo zlé prokletí. Bylo napadeno neznámými vetřelci, černými tvorečky, kteří způsobili, že růžové keře začaly vadnout a chřadnout. Celému království hrozí skáza. Je ohrožen i život růžových víl obývajících růžové keře.

Mizící hmyzíci

269 Kč
Velký závod
Každý dospělý v sobě nosí kus svého dětského světa a téměř každý by se do něj rád alespoň na skok vrátil s vlastními dětmi. Co si má ale takový dospělý počít, když zjistí, že jeho potomek se možná pohybuje v úplně jiném vesmíru?

Velký závod

152 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>