Nejprodávanější audioknihy na CD - leden 2017

Román pro ženy - 11%
Žena, která sní o velké lásce a po mnoha peripetiích ji konečně nachází, to je nejčastější téma čtiva zvaného červená knihovna... Román pro ženy není vlastně o ničem jiném.

Román pro ženy

269 Kč
239 Kč
Dalajlamova kočka a umění příst - 6%
(1x)
Než dalajlama odjede na přednáškové turné do Ameriky, uloží své milované kočce Jesce (JSK, Její Svatosti Kočce) určitý úkol: objevit pravou příčinu štěstí. Plnění úkolu zavede kočku do netušených dobrodružství!

Dalajlamova kočka a umění příst

195 Kč
183 Kč
Lolita - 11%
(4x)
Výstřední zpověď čtyřicátníka Humberta Humberta o jeho zničující erotické posedlosti kouzlem „nymfičky“ Dolores Hazeové vzbudila krátce po svém vzniku bouři odporu i nemístná očekávání, aby pak zajistila svému autorovi celosvětový věhlas.

Lolita

305 Kč
271 Kč
Zlobilky - 11%

Veselé poslouchánky o zlobivých holčičkách. Byly jednou holčičky a ty moc a moc zlobily. Jedna si pořád vymýšlela, že ji něco kousne, druhá se nechtěla mýt, jiná stále na někoho neslušně ukazovala. Další se toulaly, bály se a byly strašné...

Zlobilky

179 Kč
159 Kč
Román pro muže - 11%
Rafinovaná kompozice, rychlý dějový spád a v neposlední řadě i slovní a situační humor jsou už tradiční výbavou Vieweghových audioknih.

Román pro muže

269 Kč
239 Kč
Výběr z povídek Karla Čapka - 11%
Povídky z jedné a druhé kapsy patří k nejznámějším a nejoblíbenějším dílům české literatury a stále se k nim vrací filmoví, televizní i rozhlasoví tvůrci.

Výběr z povídek Karla Čapka

142 Kč
126 Kč
Babičky: Mrtvý kuchař (audiokniha) - 11%
(1x)
Neumíte si představit, že by mohlo v domově důchodců dojít k něčemu nezákonnému - ať už k podezřelému úmrtí, krádeži nebo obchodu s léky? Jeho devadesátileté obyvatelky Siiri, Irma a Anna-Liisa ano!

Babičky: Mrtvý kuchař (audiokniha)

269 Kč
239 Kč
Cyrano z Bergeracu
Klasické dílo jako audiokniha v titulní roli hrdého gaskoňského bouřliváka Jiří Langmajer.

Cyrano z Bergeracu

224 Kč
Dívka, která spadla z nebe - 11%
(6x)
Marian je napůl Angličanka a napůl Francouzka: zkrátka ideální adeptka pro britský výsadek ve Francii za 2. světové války. Roku 1943 ji po náročném výcviku v pouhých dvaceti letech umístí nedaleko Paříže, odkud má pomáhat místnímu odboji.

Dívka, která spadla z nebe

224 Kč
199 Kč
Dva na jedné struně - 11%
Dva na jedné struně - unikátní a dosud nikdy nepublikovaný rozhovor Jana Wericha. Nahrála si jej, bohužel jen amatérsky na diktafon, francouzská studentka Daniéle Monmarte na Kampě v červenci roku 1976.

Dva na jedné struně

206 Kč
183 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 92 položek
<< < 1 2 3 4 .. 10 > >>