Nejprodávanější tituly - leden 2017

Záhir
(17x)
Paulo Coelho ve svém novém románu zkoumá, co dnes znamená pro muže a ženu společný život a jak nerezignovat na riziko a dobrodružné hledání „osobního příběhu“.

Záhir

211 Kč
Hřích, zločin, šílenství v čase odkouzlování světa
(1x)
Kniha se podrobně zaobírá proměnou konceptu zločinu a jeho vztahem k hříchu, resp. k duševním poruchám a nemocem v 18. století a v prvních desetiletích století následujícího.

Hřích, zločin, šílenství v čase odkouzlování světa

253 Kč
Toulky českou minulostí 10.
Další díl oblíbeného průvodce po českých dějinách je věnován velkým umělcům konce 19. století: A. Dvořák, J. V. Myslbek, J. Neruda, M. Aleš, ad.

Toulky českou minulostí 10.

377 Kč
Třetí přání
(14x)
Románová prvotina světoznámého povídkáře a esejisty vypráví jemný příběh dvou mužů a jedné osudové ženy.

Třetí přání

338 Kč
Čarodějův učeň
(17x)
Převyprávění lužickosrbské legendy o Krabatovi z přelomu 17. a 18. století ze slezské Horní Lužice, již nám poutavým jazykem předkládá známý německý spisovatel, je o silách srdce, jež nelze změnit a jež ovládají naše city a jednání.

Čarodějův učeň

415 Kč
Neuvěřitelné příběhy žáků Kopyta a Mňouka
Příběh slavné dvojky, Kopyta a Mňouka, kterou vymyslel Miloslav Švandrlík, do podoby audioknihy namluvili Pavel Liška a Tomáš Matonoha.
Ukázky

Neuvěřitelné příběhy žáků Kopyta a Mňouka

169 Kč
Saturnálie
Macrobiův spis Saturnálie nabízí dobový pohled do prostředí nejvýznamnějšího uskupení "posledních pohanů" na latinské půdě, do Symmachova kruhu, působícího v Římě v poslední třetině 4. století.

Saturnálie

267 Kč
Tao te ťing  (váz.)
(5x)
Základní text taoismu, jenž patří více než dva tisíce let k hlavním zdrojům čínského myšlení. Je nejčastěji překládaným čínským textem do západních jazyků a dnes je považován za jedno z klíčových děl světové filosofie.

Tao te ťing (váz.)

295 Kč
Hrdý Budžes
(14x)
Prvními roky husákovské normalizace nás v této knize provází žákyně druhé třídy ZDŠ v Ničíně Helenka Součková. Kniha si získala mnoho čtenářů také díky úspěšnému divadelnímu zpracování.

Hrdý Budžes

224 Kč
Příběh čaje
(7x)
Velká obrazová publikace, v níž čtenář nalezne nespočet zajímavostí o čaji, o jeho barvité tisícileté historii a také o originální kultuře a filozofii, která je s ním spojena.

Příběh čaje

849 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>