Nejprodávanější tituly - říjen 2017
záhady a otazníky

Záhady Číny a Tibetu - 11%
(1x)
Čína a Tibet vždy vzrušovaly fascinující historií a neobyčejnými zvyky a i dnes patří k nejtajemnějším místům na světě. Po roce 2000 byly učiněny nové překvapivé archeologické objevy.
záhady a otazníky

Záhady Číny a Tibetu

206 Kč
183 Kč
Nedobytná šifra - 11%
(1x)
Arnošt Vašíček přichází s originální hypotézou, která odhaluje nejen, kdo byl autorem nejzáhadnější knihy světa - Voynichova rukopisu, ale s pomoci výkladů fascinujících kreseb, kterými je doprovázena, se pokouší se i o rozluštění jejího šokujícího obsahu.
záhady a otazníky

Nedobytná šifra

179 Kč
159 Kč
Tajemství hraběte Dráculy - 11%
Další kniha známého záhadologa čtivým způsobem odhaluje netušené souvislosti dějin s osudy i na drsný středověk nadobyčejně krutého valašského knížete.
záhady a otazníky

Tajemství hraběte Dráculy

169 Kč
150 Kč
Příbytky filosofů 1,2 - 11%
Dvoudílný spis navazující na proslulé Tajemství katedrál, napsal Fulcanelli poté, co konečně provedl zdařilou transmutaci. S množstvím černobílých a barevných ilustrací.
záhady a otazníky

Příbytky filosofů 1,2

389 Kč
346 Kč
Jak dlouho přežije lidstvo - 20%
(1x)
Nikdo neví, co bude příčinou zániku lidstva, zda jaderná válka, asteroid, epidemie, změny klimatu či jiné katastrofy. Jisté je, že život na naší planetě jednou skončí. Může se to stát každým rokem, dnem, ba i vteřinou.
záhady a otazníky
Ukázky

Jak dlouho přežije lidstvo

179 Kč
143 Kč
Živá moudrost starověkého Egypta - 11%
Autor nám v knize představuje nejkrásnější egyptské texty, které nás pobízejí k tomu, abychom se ponořili do věčného mystéria starověkého Egypta.
záhady a otazníky

Živá moudrost starověkého Egypta

180 Kč
160 Kč
Tajuplné objevy - 11%
(1x)
Hřbitovy mimozemšťanů - Vetřelci na Sibiři - Mumie z Marsu - Jezero koster - Trosečníci z Kasskary - Město trpaslíků - Příliš podivný soused - Tajemná mořská světla - Podivná zkáza Sodomy - Války bohů, zrůd a lidí - Vrazi z neznáma.
záhady a otazníky

Tajuplné objevy

206 Kč
183 Kč
Důkazy o přítomnosti mimozemšťanů na zemi - 11%
Navštívili nás někdy mimozemšťané? Přispěli nějak tito „vetřelci z dávnověku“ ke zrození lidské civilizace? Obsahují architektonické či literární památky starověku důkazy o jejich přítomnosti?
záhady a otazníky

Důkazy o přítomnosti mimozemšťanů na zemi

340 Kč
302 Kč
Nejslavnější piráti - 20%
(1x)
Kniha podrobně popisuje mapuje pirátského řemesla. Popisuje organizaci a způsob boje, pirátské lodě i jejich nejslavnější základy. Největší část knihy je však věnovaná osudům nejznámějších pirátů.
záhady a otazníky
Ukázky

Nejslavnější piráti

130 Kč
104 Kč
Tajemství pražského Golema - 11%
Je velký rozdíl mezi lovci senzací a skutečnými záhadology, hledači pravdy o věcech neobvyklých, jimiž se náš svět nadále jen hemží.
záhady a otazníky

Tajemství pražského Golema

392 Kč
348 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 15 položek
1 2 > >>