Nejprodávanější tituly - říjen 2017
česká

Boss Babiš - 20%
(9x)
Boss Babiš je reportážní kniha o temném světe miliardáře a politika Andreje Babiše. Shrnuje, v čem je oligarcha Babiš nebezpečný, jak zbohatl, s kým se zapletl a co všechno ještě tají.
česká
Ukázky

Boss Babiš

249 Kč
199 Kč
Magor a jeho doba - 11%
(5x)
Obsažný, střídmě a přitom velice čtivě napsaný životopis jedné z nejvýznamnějších osobností českého kulturního a společenského života druhé poloviny dvacátého století.
česká

Magor a jeho doba

449 Kč
399 Kč
Sběrná kniha - 11%
(6x)
Známý spisovatel a historik Pavel Kosatík přináší nejucelenější pohled na dílo a život Heleny Třeštíkové od jejího dětství do současnosti. Režisérka vypráví o vlastní rodině i o zrodu nejslavnějších filmů.
česká
Ukázky

Sběrná kniha

268 Kč
238 Kč
Příběhy obyčejného uzdravení - 11%
(1x)
Kniha lékaře Jana Hnízdila je složená z příběhů lidí, kteří byli ochotní naslouchat, vzali svůj rozum do vlastní hrsti a uzdravili se, a doplněná rozhovory na téma komplexní medicíny.
česká

Příběhy obyčejného uzdravení

242 Kč
215 Kč
Autismus & Chardonnay - 11%
(4x)
Co mají společného písek a sušenky? Nebo hokejky s plyšákem a modřiny s letákem? Zeptejte se Martina Selnera! Mimo to, že pracuje ve Slunečním domově, kde se stará o děti s autismem, oplývá totiž darem spojit dvě zdánlivě nesouvisející věci.
česká

Autismus & Chardonnay

179 Kč
159 Kč
Každý něco tají - 11%
Příběh z prostředí filmových herců a jejich všedních i svátečních dní nabízí nejen poutavé a napínavé čtení, ale klade také otázky, v jaké společnosti žijeme a jaké etické mantinely jsme schopni svému jednání klást.
česká
Ukázky

Každý něco tají

204 Kč
182 Kč
Who The Fuck Is David Koller? - 11%
Unikátní knižní rozhovor básníka Milana Ohniska s legendárním českým rockerem Davidem Kollerem — zpěvákem, bubeníkem, lídrem kapely Lucie, ale taky neúnavným bojovníkem proti komunistům a zkorumpovaným politikům.
česká
Ukázky

Who The Fuck Is David Koller?

269 Kč
239 Kč
Povídky na tělo - 11%
(3x)
Po několika románech a autobiograficky laděných prózách přichází Martina Formanová se souborem kratších povídek, které spojuje společné téma – partnerské a intimní vztahy v nejrozmanitějších podobách.
česká
Ukázky

Povídky na tělo

213 Kč
190 Kč
Kočky jsou vrženy - 11%
(8x)
Vítejte v zemi, kterou ohrožují tři politici. První z nich nikdy nepracoval. Druhý pracoval, ale pro tajnou policii. A třetí pracuje na zkáze nás všech. Může se jim postavit jen jediný tvor... Prezidentský kandidát Kocour Klapuška z Hnutí Nevím!
česká

Kočky jsou vrženy

300 Kč
266 Kč
Kdo zabil Snížka? - 11%
(3x)
Po knížce Bertík a čmuchadlo přichází úspěšná autorka knih pro dospělé s dalším neobyčejným příběhem pro děti, tentokrát s detektivní zápletkou. Knihu ilustrovala Tereza Ščerbová, držitelka ocenění Zlatá stuha za roky 2015 a 2016.
česká
Ukázky

Kdo zabil Snížka?

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>