Nejprodávanější tituly - říjen 2017
romantika

Haló! Tady tvoje láska… - 11%
Příběh rozhlasové moderátorky Mileny Maxové, do jejíhož klidného života s přítelem Dušanem vtrhne jako lavina její divoký kolega Ben.
romantika

Haló! Tady tvoje láska…

269 Kč
239 Kč
Můžeš-li se vdát dnes, neodkládej to na zítřek
Alicia Wallensteinová se v osmnácti letech stala svobodnou matkou, a i když jí rodiče hodně pomáhají, aby mohla odmaturovat a dokonce jít na vysokou, její život se neodvíjí zrovna splavně.
romantika
Ukázky

Můžeš-li se vdát dnes, neodkládej to na zítřek

169 Kč
Šťastná kniha - 11%
(8x)
Taky vás někdy napadlo, že byste chtěli změnit svůj život? Odjet meditovat do Indie? Chovat bio ovce na Šumavě? Zachraňovat děti v Africe? Pracovat v baru na středomořské pláži?
romantika

Šťastná kniha

206 Kč
183 Kč
Morová rána - 11%
Samostatné vydání druhého humoristického románu americké spisovatelky o jejím onemocnění tuberkulozou, který vyšel dosud v českém překladu jen jako součást knihy Co život dal a vzal.
romantika

Morová rána

178 Kč
158 Kč
Božský - 11%
Svérázná Britka a suchar z Bostonu: tak rozdílné povahy jako Pippa a Jensen aby pohledal. Ona je pro každou srandu, on se hroutí pod tíhou odpovědnosti.
romantika

Božský

358 Kč
318 Kč
C´est la vie - 11%
(1x)
Příběh dívky, která dostane nečekanou příležitost ve světě modelingu a v době, kdy už žádnou takovou nabídku nečeká, odlétá do Japonska. Během svého působení poznává japonskou kulturu a prostředí modelingu, což je také ústřední téma knihy.
romantika

C´est la vie

135 Kč
120 Kč
Láska podle Shakespeara - 20%
Závěrečný díl o zakázané lásce mezi studentkou Torontské univerzity Aubrey Priceovou a univerzitním asistentem Danielem, jejichž shakespearovská romance navzdory veškerým předpisům pokračuje.
romantika
Ukázky

Láska podle Shakespeara

339 Kč
271 Kč
Lituji, čekají mě - 11%
Ambiciózní Yaël žije jen svou prací a nemá čas ani na přátele.
romantika

Lituji, čekají mě

269 Kč
239 Kč
Lovec věna - 20%
Dva roky po konečné porážce Napoleona se panství Fallstone ocitne opět v krizi, a Fergusson Fleming, baron z Fallstone, hledá cestu, jak se z finančních problémů dostat.
romantika
Ukázky

Lovec věna

119 Kč
95 Kč
Malé černé a devět žen - 20%
Půvabný, vtipný a neodolatelně hravý román, vynalézavě propojující osudy devíti žen prostřednictvím jedněch malých černých, které každé z nich vstoupí do života a vnesou do něj podmanivé kouzlo.
romantika
Ukázky

Malé černé a devět žen

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 40 položek
<< < 1 2 3 4 > >>