Nejprodávanější tituly - listopad 2017
počítače

Co je nového v umělé inteligenci
Roboti, drony a různý software se z laboratoří přesouvají do běžného života. Již dnes řeší automatizované systémy řadu úkolů lépe než lidé, ale také dělají z lidského hlediska nepředstavitelné chyby. Sebere nám umělá inteligence práci?
počítače
Ukázky

Co je nového v umělé inteligenci

90 Kč
OOP a Java 8 - 20%
Kniha je doplňkem autorových učebnic zabývajících se architekturou objektově orientovaných programů. Je určena jako doprovodný materiál pro začátečnické kurzy programování.
počítače
Ukázky

OOP a Java 8

99 Kč
79 Kč
Dynamické reklamy - 11%
(1x)
Tato kniha je funkčním průvodcem, který přináší návod, jak efektivně nastavit facebookovou reklamu. Dynamické reklamy, také DPA reklamy, jsou komplexní činností zahrnující víceoborové spektrum zkušeností.
počítače

Dynamické reklamy

179 Kč
159 Kč
Minecraft - 11%
Kdo jsem? Kde to jsem? A proč je všechno z kostek? Vyplavený na pusté dlouhé pláži, nemám moc času na přemýšlení, protože se začíná stmívat. Se západem slunce se vynoří nový, zvláštní svět – svět umrlců, kostlivců a nekonečného proudu žhavé lávy.
počítače

Minecraft

287 Kč
255 Kč
Mistrovství - Android - 11%
Nehledejte už další zdroje informací, jak vytvářet aplikace pro Android!
počítače

Mistrovství - Android

891 Kč
792 Kč
CyberCrime
Kniha CyberCrime obsahuje technické části, které čtenářům pomohou orientovat se ve světě malware, phishingu, darknetu, botnetů a dalších, pro ne zcela technicky zaměřeného uživatele matoucích a odstrašujících pojmů.
počítače

CyberCrime

359 Kč
Photoshop – příklady z praxe - 11%
Glyn Dewis je profesionální fotograf, školitel a umělec a v této publikaci seznámí čtenáře metodou krok za krokem s celou řadou postupů, technik a efektů, pomocí kterých lze přetvořit snímky v nové, působivější dílo.
počítače

Photoshop – příklady z praxe

404 Kč
359 Kč
Já, JůTuber - 11%
První kniha o JůTuberech v Čechách a na Slovensku! Exkluzivní rozhovory s tvými oblíbenými JůTubery. Jejich návody, tipy, rady a triky, jak se stát úspěšným ve světě YouTube. Jakou používají techniku? Co je pro ně nejdůležitější?
počítače
Ukázky

Já, JůTuber

269 Kč
239 Kč
Skleněná klec - 11%
(2x)
Kniha Skleněná klec je oslavou technologie a současně varováním před jejím nesprávným používáním. Její autor, Nicholas Carr, popisuje osobní, společenské a ekonomické důsledky automatizace.
počítače

Skleněná klec

405 Kč
360 Kč
Systém managementu bezpečnosti informací - 20%
Bezpečnosti informací lze dosáhnout implementací soustavy opatření, která mohou existovat ve formě pravidel, postupů, procedur, organizační struktury, softwarových a hardwarových funkcí.
počítače
Ukázky

Systém managementu bezpečnosti informací

110 Kč
88 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 29 položek
1 2 3 > >>