Nejprodávanější e-knihy - listopad 2017
počítače

OOP a Java 8 - 20%
Kniha je doplňkem autorových učebnic zabývajících se architekturou objektově orientovaných programů. Je určena jako doprovodný materiál pro začátečnické kurzy programování.
počítače
Ukázky

OOP a Java 8

99 Kč
79 Kč
Systém managementu bezpečnosti informací - 20%
Bezpečnosti informací lze dosáhnout implementací soustavy opatření, která mohou existovat ve formě pravidel, postupů, procedur, organizační struktury, softwarových a hardwarových funkcí.
počítače
Ukázky

Systém managementu bezpečnosti informací

110 Kč
88 Kč
Excel pro přírodovědce - 20%
Text je studijní pomůckou pro předmět „Výpočetní technika“, vyučovaný na Přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy. Popisuje práci s tabulkovým procesorem Excel verze 2013. Pomůcka je však použitelná i v nižších verzích Excelu.
počítače
Ukázky

Excel pro přírodovědce

170 Kč
136 Kč
Algoritmy v jazyku C a C++ - 20%
Třetí rozšířené a aktualizované vydání úspěšné knihy naučí čtenáře nejdůležitější algoritmy a umožní mu prohloubit si znalost jazyka C i schopnost samostatné tvorby algoritmů.
počítače
Ukázky

Algoritmy v jazyku C a C++

220 Kč
176 Kč
Excel – pokročilé nástroje - 20%
Potřebujete zefektivnit svou práci a najít elegantní řešení nejčastějších problémů v Excelu? Naučte se rychlé postupy při formátování tabulek, práci se vzorci, tvorbě kontingenčních tabulek, databází, snadnému exportu a importu dat.
počítače
Ukázky

Excel – pokročilé nástroje

254 Kč
203 Kč
Java 8 - 20%
Java 8 je druhým dílem populární učebnice programování, která je na našem trhu zcela ojedinělá. Na rozdíl od ostatních učebnic se totiž nesoustředí na výuku syntaxe jazyka a práce s knihovnami, ale učí čtenáře doopravdy programovat.
počítače
Ukázky

Java 8

535 Kč
428 Kč
PHP 6 - 20%
Chcete-li se naučit vytvářet profesionální dynamické webové stránky, pak držíte v ruce tu správnou knihu — upravené vydání úspěšné učebnice programovacího jazyka PHP, rozšířené o novinky verze 6.
počítače
Ukázky

PHP 6

195 Kč
156 Kč
Jazyky C a C++ - 20%
V této knize najdete přehled programovacích jazyků C a C++, a to v rozsahu, jaký vám žádná běžně dostupná publikace nenabídne.
počítače
Ukázky

Jazyky C a C++

302 Kč
242 Kč
Objektové programování - 20%
(1x)
Na rozdíl od ostatních publikací, věnovaných konkrétnímu jazyku a prostředí a trpících jejich omezeními, vás tato kniha naučí obecným pravidlům objektového designu, objektové analýzy, objektového programování - a objektového myšlení.
počítače
Ukázky

Objektové programování

223 Kč
178 Kč
Biometrie a identita člověka - 20%
Dostává se vám do rukou zcela jedinečná a neopakovatelná kniha. V devatenácti kapitolách jsou detailně rozebrány jednotlivé biometrické metody a aplikace (bertilonáž, otisky prstů a dlaní, geometrie tvaru ruky, krevního řečiště dlaně i hřbetu ruky, DNA..).
počítače
Ukázky

Biometrie a identita člověka

678 Kč
542 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 11 položek
1 2 > >>