Nejprodávanější tituly - listopad 2017
zdraví a životní styl

Příběhy obyčejného uzdravení - 11%
(1x)
Kniha lékaře Jana Hnízdila je složená z příběhů lidí, kteří byli ochotní naslouchat, vzali svůj rozum do vlastní hrsti a uzdravili se, a doplněná rozhovory na téma komplexní medicíny.
zdraví a životní styl

Příběhy obyčejného uzdravení

242 Kč
215 Kč
Parkour a freerunning - 11%
Autoři, sportovní odborníci s dlouholetou parkourovou a trenérskou praxí, přinášejí čtenářům kromě teoretického úvodu hlavně postup nácviku, základy provedení a návrh vhodného cvičení pro rozvoj jednotlivých prvků.
zdraví a životní styl

Parkour a freerunning

179 Kč
159 Kč
Cukrfree - 11%
(3x)
Zkuste život bez cukru! Je sladký! Účelem této kuchařky napsané známou blogerkou není jen inspirace novými a pro některé i netradičními recepty a ingrediencemi.
zdraví a životní styl

Cukrfree

332 Kč
295 Kč
Paracelsovo lékařství - 11%
Kniha se zabývá uměním léčení a jeho pojetím ve filosofii, astrologii, alchymii a terapii Paracelsa (1493 – 1541), jedné z nejvýznamnějších osobností historie lékařství.
zdraví a životní styl

Paracelsovo lékařství

719 Kč
639 Kč
Vaříme podle Herbáře 5 - 11%
Pátý díl knihy Vaříme podle Herbáře symbolicky uzavírá sérii kulinářských bestsellerů z českých bylin. Kateřina Winterová v ní s Lindou Rybovou představuje další lahůdky z pořadu Herbáře...
zdraví a životní styl

Vaříme podle Herbáře 5

359 Kč
319 Kč
Vaříme podle Herbáře - 11%
(1x)
Moudrost našich babiček se vrací. Tato kniha vám nabídne nepřeberné množství rad, receptů a tipů, jak pracovat s bylinkami a jak je co nejlépe využít pro zdraví.
zdraví a životní styl
Ukázky

Vaříme podle Herbáře

359 Kč
319 Kč
Zaříkávač nemocí - 11%
(1x)
Zaříkávač nemocí je sestavený z textů, komentářů a rozhovorů, věnovaných nemocem lidí, vrcholového sportu, politiků i celé společnosti.
zdraví a životní styl

Zaříkávač nemocí

206 Kč
183 Kč
Lehká kuchyně - 11%
(4x)
„Celý život jsem na dietě a vlastně nevím na jaké. Mám nadváhu prolínající se s obezitou a strašnou chuť s tím něco udělat. Nejde ale o dietu, která jednou skončí, jde o způsob, jak to vyřešit z gruntu."
zdraví a životní styl
Ukázky

Lehká kuchyně

413 Kč
367 Kč
Vaříme podle Herbáře 4
Nejen do třetice bývá všeho dobrého, ale může tak být i do čtveřice, jak dokládá tento, v pořadí již čtvrtý svazek oblíbené lifestylové kuchařky.
zdraví a životní styl

Vaříme podle Herbáře 4

179 Kč
Receptář pátera F. Ferdy - 11%
Receptář fenomenálního českého léčitele a jasnovidce. Šířil se ručním opisováním mezi vděčnými pacienty tohoto legendárního léčitele. Praktická a jednoduchá příručka s abecedním uspořádáním.
zdraví a životní styl

Receptář pátera F. Ferdy

161 Kč
143 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 194 položek
1 2 3 .. 20 > >>