Nejprodávanější hudba - listopad 2017
naučná, odborná a učebnice

Nemysli na to - 11%
Po úspěchu alba Kup si bicí! natočil výtvarník a básník Jiří Slíva své druhé album, které na rozdíl od debutu obsahuje výhradně nové písně. Ve studiu se opět sešli spřátelení špičkoví jazzoví hudebníci, aby zpěváka doprovodili v patnácti skladbách.
naučná, odborná a učebnice

Nemysli na to

261 Kč
232 Kč
Staročeské vánoce - 20%
Vánoční písně z 18. a 19. století v současné úpravě pro cello, příčnou i zobcovou flétnu, klavír a zpěv, doplněné přednesem starých vánočních textů.
naučná, odborná a učebnice

Staročeské vánoce

249 Kč
199 Kč
Uši letí k duši - Flétna - 11%
Nejlepší česká flétnistka Žofie Vokálková zve malé i velké děti do světa klasické hudby a krásných příběhů. Součástí CD je obsáhlý barevný booklet. Každou ze čtrnácti sólových skladeb doprovází poetický příběh a ilustrace.
naučná, odborná a učebnice

Uši letí k duši - Flétna

269 Kč
239 Kč
Lůzr frendly - 11%
Zralý debut jedinečného textaře, který přináší průřez svou desetiletou písničkářskou dráhou. Žánrově rozmanitý styl písní jde vždy ruku v ruce s nápaditým sdělením mísícím vtip i naléhavost, jazykovou tvořivost i pedantickou vycizelovanost.
naučná, odborná a učebnice

Lůzr frendly

225 Kč
200 Kč
Rituál živlů / Ritual of Elements - 6%
Další album Jiřího Mazánka, hudebníka, hudebního redaktora, etnomuzikologa, učitele jógy a tantry, obsahuje jeho tradiční duchovní a meditativní hudbu, v níž se využívají prvky alikvotního zpěvu.
naučná, odborná a učebnice

Rituál živlů / Ritual of Elements

255 Kč
240 Kč
Řekni ďáblovi ne - 11%
Dnes už jde o klasickou nahrávku českého undergroundu 70. let - a přesto je toto vydání na CD vůbec poprvé přepsáno přímo z originálního pásu Robina Hájka a obsahuje všech šestnáct písní natočených v Praze dne 2. května 1978.
naučná, odborná a učebnice

Řekni ďáblovi ne

270 Kč
240 Kč