Nejprodávanější Kniha - listopad 2017
povídky

Povídky na tělo - 11%
(3x)
Po několika románech a autobiograficky laděných prózách přichází Martina Formanová se souborem kratších povídek, které spojuje společné téma – partnerské a intimní vztahy v nejrozmanitějších podobách.
povídky
Ukázky

Povídky na tělo

213 Kč
190 Kč
Nikomu nezvoní hrana - 11%
(1x)
Posmrtně sebrané, dosud nevydané texty známého opilce, satyra a lyrika.
povídky
Ukázky

Nikomu nezvoní hrana

268 Kč
238 Kč
Všechno, co opravdu potřebuju znát, jsem se naučil v mateřské školce - 6%
(3x)

Kniha drobných příběhů, úvah, zamyšlení a filozofických postřehů známého a oblíbeného autora, poupravená k 25. výročí vydání.

povídky
Ukázky

Všechno, co opravdu potřebuju znát, jsem se naučil v mateřské školce

230 Kč
216 Kč
Letní lži - 11%
(1x)
Bernhard Schlink, autor celosvětového bestselleru Předčítač, se v novém souboru povídek zamýšlí nad tématem lži; ta hraje často hlavní úlohu ve vztazích mileneckých, manželských, mezi rodiči a dětmi i ve vztahu k sobě samému.
povídky
Ukázky

Letní lži

258 Kč
230 Kč
Adventní čtení IV. - 11%
Adventní čtení je ilustrovaná knížka povídek od 24 autorů našich i zahraničních. Povídky jsou zavřené (japonská vazba), musíte každý den adventu odtrhnout proužek po straně a povídku objevit.
povídky

Adventní čtení IV.

315 Kč
280 Kč
Pád výletního mola - 58%
(1x)
Ať už prožijete dobrodružný viktoriánský příběh, zabrousíte do žánru sci-fi, přehoupnete se do reality dnešního světa, nebo se zamyslíte nad morálním přesahem jedné z povídek, vždy budete ohromeni autorovým vhledem a pověstným empatickým vcítěním.
povídky

Pád výletního mola

238 Kč
99 Kč
Prózy - 11%
(1x)
Kniha představuje vůbec poprvé Karla Kryla jako prozaika. Vedle stežejní rozsáhlé prózy Člověk, kterou napsal v mnichovském exilu v sedmdesátých letech, jsou v knize obsaženy i dosud knižně nepublikované povídky a pohádky.
povídky

Prózy

359 Kč
319 Kč
Se psem mě baví svět - 11%
Ahoj, jsem pes, narodil ses pro mě, pro mé potěšení, hry, ochranu a také jako můj soukromý kuchař, řidič, uklízeč a mazlič.
povídky

Se psem mě baví svět

269 Kč
239 Kč
Dobrá tak akorát - 11%
(1x)

Další porce životních omylů, ale i vtipných postřehů od autorky Šťastného blogu. Dlouho jsem si myslela, že opravdový a báječný život začne, až zhubnu, udělám si pořádek ve skříni i v účetnictví, změním účes… prostě až se zlepším.

povídky

Dobrá tak akorát

224 Kč
199 Kč
Zbloudilá loď a jiné povídky - 11%
(1x)
Říká se, že musíme poznat minulost, abychom mohli pochopit současnost. Hrdinové Ke Fejových povídek jako by se podvědomě tímto krédem řídili.
povídky

Zbloudilá loď a jiné povídky

215 Kč
191 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 141 položek
1 2 3 .. 15 > >>